Η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου γίνεται… «Ελένη» και αλλάζει ώρα!
Νέα

Η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου γίνεται… «Ελένη» και αλλάζει ώρα!

Η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου γίνεται… «Ελένη» και αλλάζει ώρα!

Αλλάζει η σκαλέτα της εκπομπής Pop Up

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης για τη φετινή τουλάχιστον σεζόν, η εκπομπή της, όμως, ως concept όπως την γνωρίσαμε φαίνεται ότι επιστρέφει στον Alpha. Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», παρόλο που το κανάλι μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό στη συγκεκριμένη ζώνη, είδε ότι το «πείραμα» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν πέτυχε και επιστρέφει… στην παλιά καλή συνταγή!

«Η είδηση είναι ότι το concept που είχε η Ελένη αυτά τα χρόνια το επαναφέρουν στην εκπομπή της Ηλιάνας για να ανεβάσουν όλη την τηλεθέαση. Και σκέφτονται να επαναφέρουν τη ζώνη στο 1 με 3 το μεσημέρι.  Ενώ τώρα η εκπομπή ξεκινά στις 2 παρά δέκα και έχει αλλάξει όλο το πρόγραμμα του Alpha.

Σε μια τελευταία σύσκεψη που έγινε, έγινε εισήγηση να μεταφερθεί όλο το πρόγραμμα νωρίτερα. Η Σταματίνα να τελειώνει στις 10 και μισή, μετά να παίρνει τη σκυτάλη η Ελεονώρα Μελέτη, γύρω στις 12 να υπάρχει το δελτίο ειδήσεων και στη μία να ξεκινά η εκπομπή της Ηλιάνας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/0owvvg

Άνθρωπος μάλιστα, που είναι κοντά στην Ηλιάνα ανέφερε πως αναμένεται να αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα στην εκπομπή, με τα νούμερα φυσικά να παραμένουν ακόμη χαμηλά.