Η επίδοξη influencer του Style Me Up που μεταμορφώθηκε σε Pink!
Νέα

Η επίδοξη influencer του Style Me Up που μεταμορφώθηκε σε Pink!

Η επίδοξη influencer του Style Me Up που μεταμορφώθηκε σε Pink!

Έζησε μεγάλο bullying για τα κιλά της

Η 20χρονη Αγγελική-Μαρία ήρθε στο Style me up για να αλλάξει εμφάνιση προς το πιο εκκεντρικό με σκοπό να γίνει η influencer που πάντα θα ήθελε. Άλλωστε, αυτό ήταν το μότο της άμα τη εμφανίσει της.

Φανερά αμήχανη, εξέφρασε το όνειρό της στους κριτές με τον Γιάννη Λάσκο να δέχεται την πρόκληση και να υπόσχεται ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Η Αγγελική ασχολείται με την κομμωτική και παραδέχτηκε ότι έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές λόγω του bullying που της γινόταν στο σχολείο για τα κιλά της καθώς πολλοί ήταν αυτοί που την χαρακτήριζαν ως παχύσαρκη.

«Πίστευαν ότι πίστευαν ότι είμαι παχύσαρκη. Εγώ πιστεύω δεν είμαι», είπε στους coaches.

«Με θεωρούσαν παχύσαρκη. Είχαν βρει το κουμπάκι για να με κάνουν να νιώθω άσχημα. Στο δημοτικό έφτασα να αλλάξω σχολείο. Και στο γυμνάσιο ήμουν ο στόχος τους», εξομολογήθηκε στην Μαρία Μπακοδήμου στο σαλονάκι αναμονής.

Συναντώντας τον Τρύφωνα Σαμαρά που είναι είδωλό της η χαρά της ήταν έκδηλη κι έτσι άρχισε τις φωνές λέγοντάς του συνεχώς πόσο κούκλος είναι!

Η αλλαγή της ήταν εντυπωσιακή με την ίδια να σημειώνει πως μοιάζει πλέον στη διάσημη ποπ σταρ Pink. Και κάπως έτσι, έγινε έτσι η αρχή για να αποκτήσει το fan base που τόσο πολύ λαχταρά.