Η επική απάντηση του Ertflix στο Netflix που έγινε viral
Νέα

Η επική απάντηση του Ertflix στο Netflix που έγινε viral

Η επική απάντηση του Ertflix στο Netflix που έγινε viral

Από τις πιο στρατηγικές κινήσεις της ΕΡΤ ήταν η δημιουργία του Ertflix της δωρεάν πλατφόρμας τηλεοπτικού περιεχομένου που έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Η Δημόσια Τηλεόραση συγκέντρωσε πολύ πλούσιο υλικό αλλά και τα επεισόδια όλων των νέων σειρών και εκπομπών που έχει εντάξει στο πρόγραμμά της τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλους, μπαίνοντας έτσι στη νέα ψηφιακή εποχή.

Όμως ο κρατικός φορέας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενεργός και στα social media και μάλιστα ενίοτε γίνεται και viral όπως σήμερα που η επίσημη σελίδα του Ertflix στο Twitter απάντησε στην επίσημη σελίδα του Netflix στην Ελλάδα.

«Τι σκέφτεστε να δείτε σήμερα;» ήταν η ερώτηση της συνδρομητικής πλατφόρμας στους χρήστες.

«Εμένα» ήταν η επική απάντηση του Ertflix που απέσπασε πολλά χιουμοριστικά σχόλια.

Για την ιστορία πάντως, hot topics αυτή τη στιγμή στο Ertflix είναι η τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής που θα προβάλλεται στην πλατφόρμα.

Επίσης, η πλατφόρμα εξασφάλισε και παρουσιάζει 10 χολιγουντιανές ταινίες. Κωμωδίες, δράματα, θρίλερ και κλασικά κινηματογραφικά «διαμάντια» του παρελθόντος φέρνουν την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ.

Ο Μπεν Κίνγκσλεϊ κόβει την ανάσα σε ένα πολιτικό θρίλερ για γερά νεύρα, ο Ρίτσαρντ Γκιρ γίνεται ο θρυλικός κύριος…Τίποτα, η Ελίζαμπεθ Μος βυθίζεται σε ένα τοξικό δράμα για την αποτυχία της Δικαιοσύνης, η Μέριλ Στριπ μάχεται μόνη απέναντι σε ένα ιατρικό σύστημα και ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ πρωταγωνιστεί στη μεταφορά του θρυλικού μυθιστορήματος του Φίλιπ Ροθ, «Αμερικάνικο Ειδύλλιο».