Η εξομολόγηση της Παρθένας Χοροζίδου: «Το ζηλεύω να έχεις να δώσεις κάπου λογαριασμό»
Νέα

Η εξομολόγηση της Παρθένας Χοροζίδου: «Το ζηλεύω να έχεις να δώσεις κάπου λογαριασμό»

Η εξομολόγηση της Παρθένας Χοροζίδου: «Το ζηλεύω να έχεις να δώσεις κάπου λογαριασμό»

«Τα πράγματα σε μια σχέση δεν είναι ονειρικά, τα φτιάχνεις εσύ» όπως είπε

Η Παρθένα Χοροζίδου ήταν καλεσμένη στο Dot και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

Η συμμετέχουσα στο J2US αναφέρθηκε και στην περιπέτεια συμπαικτών της με τον κορονοϊό.

«Αισθανόμασταν τόσο ασφαλείς. Γι’ αυτό ο κόσμος πρέπει να προσέχει. Δεν έμπαινες από την πόρτα αν δεν περνούσες από rapid test. Γι’ αυτό και το καταλάβαμε και νωρίς. Θα μπορούσαν να είναι και τραγικά τα πράγματα. Αν μια βδομάδα ακόμα δεν φαινόταν θα ήμασταν ακόμα άρρωστοι. Στη γενιά μας έτυχαν δύσκολες πίστες, η κρίση, τώρα η πανδημία» είπε.

Μίλησε για την αδυναμία που έχει στη συνονόματη γιαγιά της που είναι ο πιο σπουδαίος άνθρωπος που έχει γνωρίσει στη ζωή της, όπως είπε.

«Ήμασταν από τις οικογένειες που κάθε Σάββατο τρώγαμε όλοι μαζί ψαράκι και τις Κυριακές αυτά τα σπουδαία φαγητά, όπως γιουβέτσι. Όταν κατέβηκα στην Αθήνα γι’ αυτό πάχυνα επειδή στεναχωριόμουν να τρώω μόνη μου κι έτρωγα έξω. Έφυγα από ένα σπίτι με 8 ανθρώπους και έμεινα μόνη μου στον Κορυδαλλό».

«Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Αισθητικός ήθελα ή να μείνω στο ωδείο να γίνω δασκάλα φλάουτου. Ήρθε ο Κραουνάκης στην Καβάλα για σεμινάρια και πήγα, κάναμε μια πολύ ωραία παράσταση κι έτσι έγινε».

https://streamable.com/4xq6su

Η Παρθένα μίλησε για την έντονη προσωπικότητά της. «Σταμάτησα να είμαι έντονη, μαζεύομαι πια. Πρώτα φιλτράρω την κατάσταση και μετά ανοίγομαι», είπε.

«Τώρα θέλω να ερωτευτώ, να δω κάτι να με ενθουσιάσει. Μεγαλώνουμε και γινόμαστε πιο περίεργοι. Ό,τι μου έχει πει η μάνα μου το έχω λουστεί στις σχέσεις. Δεν έτυχε ποτέ να συζήσω. Όταν συμβεί θα είναι το τελειωτικό. Το ζηλεύω να έχεις να δώσεις κάπου λογαριασμό. Το ψάχνω αλλά θέλω να έρθει από μόνο του. Οι γονείς μου είναι ένα υπέροχο ζευγάρι και νόμιζα πως έτσι είναι οι σχέσεις. Τα πράγματα σε μια σχέση δεν είναι ονειρικά, τα φτιάχνεις εσύ» εξομολογήθηκε.

https://streamable.com/qzehlt