«Η Φάρμα»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι και ποιος θα το παρουσιάσει;
Νέα

«Η Φάρμα»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι και ποιος θα το παρουσιάσει;

«Η Φάρμα»: Πότε θα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι και ποιος θα το παρουσιάσει;

Τι λέει το ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα» και οι τελευταίες πληροφορίες του Znews

Φουλ των εργασιών πραγματοποιούνται στο κανάλι του ΑΝΤ1 για το νέο ριάλιτι σόου,  «Η Φάρμα» που βρίσκεται στα σκαριά.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ο Σάκης Τανιμανίδης αναμένεται να υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, ενώ όπως τονίστηκε στην εκπομπή του OPEN, «Έλα Χαμογέλα», οι υπογραφές δεν αποκλείεται να πέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο παρουσιαστής εκτός από τη «Φάρμα» αναμένεται να αξιοποιηθεί από το κανάλι και σε άλλα πρότζεκτ, αν χρειαστεί, ενώ και ο ίδιος έχει παρουσιάσει τις δικές τους προτάσεις ως παραγωγός.

Στόχος του καναλιού είναι το νέο ριάλιτι να βγει στον αέρα στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ γίνεται μεγάλη συζήτηση για την ώρα που θα παίζει. Μία από τις προτάσεις που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να μεταδίδεται στις 8 το βράδυ, ενώ το σενάριο μιλάει για 6 επεισόδια την εβδομάδα. Ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Το Znews επικοινώνησε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1, το οποίο τονίζει ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν «Η Φάρμα» θα προβληθεί στο κανάλι του Αμαρουσίου ή το «Μακεδονία ΤV»- η τελική απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας με την πρεμιέρα να τοποθετείται το αργότερο αρχές Μαρτίου. Αν προτιμηθεί το δεύτερο σενάριο, τότε φαίνεται να απομακρύνεται και το όνομα του Σάκη. Εξάλλου και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που το είχαν προτείνει, λέγεται ότι το συζητούσε μόνο αν προβαλλόταν στον ΑΝΤ1.

Αυτή τη στιγμή τα σκηνικά έχουν αρχίσει να στήνονται και οι πρώτες επαφές με διασήμους έχουν ήδη ξεκινήσει. Το παιχνίδι θα γυρίζεται σε μία έκταση 25 στρεμμάτων.