«Η γη της ελιάς»: Πότε κάνει πρεμιέρα; Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της ανατρεπτικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου;
Νέα

«Η γη της ελιάς»: Πότε κάνει πρεμιέρα; Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της ανατρεπτικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου;

«Η γη της ελιάς»: Πότε κάνει πρεμιέρα; Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της ανατρεπτικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου;

Οι φωτογραφίες από την επίσημη παρουσίαση της σειράς

Τίποτα δεν μπορεί να προετοιμάσει το κοινό για το τι ετοιμάζουν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου στη νέα σειρά του Mega, «Η γη της  ελιάς».

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία  του ηθοποιού και σκηνοθέτη με το Μεγάλο Κανάλι παρουσιάστηκε επίσημα σε avant premier την Τρίτη το βράδυ στο κτήμα Μελεαγρίς, σε έναν χώρο γεμάτο ελιές με την παρουσία του ίδιου του Ανδρέα Γεωργίου και του πρωταγωνιστικού καστ.

Η πρεμιέρα της σειράς όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο έρχεται πανηγυρικά την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου.

Η προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς ήταν η πρώτη γεύση του τι ετοιμάζει ο σκηνοθέτης και σίγουρα το κοινό έχει πολλά να περιμένει.

Η πλοκή και η δράση ήταν καταιγιστική, οι ανατροπές όμως είναι αυτές που θα κρατήσουν ζωηρό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ήδη ήταν πολλές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Η «γη της ελιάς» διαδραματίζεται στην πολύ γραφική αλλά και πολύ αυστηρή στον κώδικά της Αρεόπολη.

Η ελιά παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά αφού αφορά οικογένειες μεγαλοκτηματιών και παραγωγών λαδιού που συγκρούονται.

Πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου και ο 27χρονος αγαπημένος της, Στέφανος Καπερνάρος, ρόλους που παίζουν η εξαιρετική Αφροδίτη Λιάντου και ο πολλά υποσχόμενος Liam Ireland.

Ένα συναρπαστικό πρώτο επεισόδιο

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο, οι δύο νέοι βιώνουν συνταρακτικά γεγονότα, με τη Μυρτάλη να εξαφανίζεται μετά από φωτιά που έβαλαν βαλτοί στο ερωτικό της καταφύγιο με τον Στέφανο.

Σώζονται και οι δύο, όμως κανείς δεν γνωρίζει ότι η Μυρτάλη είναι ζωντανή και κρύβεται, ζώντας ως άστεγη και καμουφλαρισμένη για να μην αναγνωρίζεται.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της, και πατριάρχης της μεγάλης οικογένειας των Βρεττάκων ψυχορραγεί και πεθαίνει.

Δίπλα του βρίσκεται η μητριά της Μυρτάλης, η Αθηνά Βρεττάκου, μια άτεγκτη και σκληρή γυναίκα.

Αυτή τη γυναίκα ενσαρκώνει η Άντζελα Γκερέκου που επιστρέφει πανηγυρικά στην τηλεόραση σε έναν ρόλο που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί.

Ήδη στο πρώτο επεισόδιο θα δείξει τα δύο της πρόσωπα που ορίζουν τη μοίρα σχεδόν όλων των πρωταγωνιστών.

Μάλιστα θα αποκαλυφθεί το πρώτο συνταρακτικό μυστικό της, ότι ο άνθρωπος που έχει παρουσιάσει σαν γιο της από τον πρώτο της γάμο, δεν είναι αυτός που δείχνει…

Όλα θα αλλάξουν όταν 40 μέρες μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη και με την Μυρτάλη εξαφανισμένη αλλά ζωντανή ανοίγεται η διαθήκη. Ο Ιπποκράτης Βρεττάκος αποκληρώνει την κόρη του και αφήνει τη μισή του περιουσία στη σύζυγό του και την άλλη μισή στον αδελφό του, Ισίδωρο, κάτι που θα φέρει θύελλα από την πλευρά του αδελφού του, που γνωρίζει ότι ο Ιπποκράτης λάτρευε την κόρη του.

Ο αξεπέραστος Νίκος Γαλανός υποδύεται τον Ισίδωρο Βρεττάκο, τον αδελφό του Ιπποκράτη και επίσης κτηματία. Δίπλα του, η αδελφή του Ιουλία (Αντιγόνη Κουλουκάκου) γυναίκα με ισχυρό τον ηθικό κώδικα των Μανιατών στον τρόπο ζωής της.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας υποδύεται τον πατέρα του Στέφανου Καπερνάρου, η Δώρα Χρυσικού τη μητέρα του και η Ιφιγένεια Τζόλα την αδελφή του.

Ο Τάσος Ιορδανίδης παίζει τον ρόλο του γιου του Ισίδωρου Βρεττάκου, τον Μάνο Βρεττάκο, που την ημέρα του γάμου του άγνωστοι σκοτώνουν τη μέλλουσα σύζυγό του και τον πεθερό του.

Η Λυδία Κονιόρδου παίζει τον ρόλο της εξαδέλφης της Αθηνάς, που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και καλείται να βοηθήσει τη Μυρτάλη να αποκαταστήσει την αδικία εις βάρος της.

Οι φωτογραφίες  από την παρουσίαση

Η νέα σειρά του Mega παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα με την παρουσία του Ανδρέα Γεωργίου και πολλών εκ των πρωταγωνιστών.

Ο Τάσος Ιορδανίδης (Μάνος Βρεττάκος), η Αντιγόνη Κουλουκάκου (Ιουλία Βρεττάκου) και ο Ανδρέας Γεωργίου

Η Ιφιγένεια Τζόλα (υποδύεται την αδελφή του Στέφανου Καπερνάρου)

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και η Δώρα Χρυσικού που υποδύεται τη μητέρα του Στέφανου.

Ο Κούλλης Νικολάου και ο Πασχάλης Τσαρούχας.

O Nίκος Γαλανός με τον Κούλλη Νικολάου

Η Λυδία Κονιόρδου με  τον Στέφανο Κυριακίδη.

Στέφανος Κυριακίδης, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Νίκος Γαλανός, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού

Φωτογραφίες: Mega Tv