«Η γη της ελιάς»: Τρεις μεγάλες πρωταγωνίστριες της σειράς σε μία φωτογραφία
Νέα

«Η γη της ελιάς»: Τρεις μεγάλες πρωταγωνίστριες της σειράς σε μία φωτογραφία

«Η γη της ελιάς»: Τρεις μεγάλες πρωταγωνίστριες της σειράς σε μία φωτογραφία

Το ποστ του Αντρέα Γεωργίου

Εντατικά συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega, «Η γη της ελιάς» και ο Αντρέας Γεωργίου ανέβασε φωτογραφίες από τη συμμετοχή και της  Μάρως Κοντού.

Μάλιστα σε μία από αυτές απαθανάτισε τρεις μεγάλες κυρίες των τεχνών μαζί, τη Λυδία Κονιόρδου, την Άντζελα Γκερέκου και τη Μάρω Κοντού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

Τα γυρίσματα γίνονται στη Μάνη, έναν τόπο που ταιριάζει απόλυτα με τον τίτλο της σειράς.

Η προβολή της αναμένεται τη νέα σεζόν και όπως έχει πει ο σκηνοθέτης της και ηθοποιός, Αντρέας Γεωργίου, είναι καθημερινή.

Πρόσφατα, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»είχε πει:

«Έχουμε όντως φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο. Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, κάτι γήινο, κάτι που έχει πολύ Ελλάδα μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα το σίριαλ. Είμαστε στη Μάνη τις τελευταίες 4 ημέρες, θα κάτσουμε εδώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, νιώθω γεμάτος από εικόνα εδώ που είμαστε. Είμαστε σε ελαιώνες σε πύργους σε παραλίες υπέροχες. Η “Γη της ελιάς” είναι γεμάτη εικόνα ελιάς».

«Όπως πάντα με την Βάνα και τον Κούλη φροντίζουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε μετά, προγραμματίζουμε κάτι από πολύ νωρίς. Όταν ξεκινήσαμε να οραματιζόμαστε τη “Γη της ελιάς”, είχαμε πει ότι συγκεκριμένοι ρόλοι θα ήταν καλό να παιχτούν από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Απλά τους έστειλα το σενάριο και τους είπα να το διαβάσουν και ότι θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να συνεργαστούμε. Νομίζω με κανέναν δε χρειάστηκε δεύτερο ραντεβού και από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.

Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία, δεν κάνουμε γύρισμα πολύ καιρό, αλλά έχουμε δεθεί σαν ομάδα και είναι σαν να δουλεύουμε μαζί μια ολόκληρη σεζόν», σχολίασε ο Ανδρέας Γεωργίου για τα λαμπερά πρόσωπα που θα συμμετέχουν στη νέα σειρά, μεταξύ αυτών οι κ.κ. Κονιόρδου, Κοντού και Γκερέκου.

«Πρόσφατα ήμαστε με την κ. Κονιόρδου στην Κύπρο, σε κάτι ελαιώνες, και έτρεχε μες στο χωράφι και έλεγε ότι είναι ευτυχισμένη που δουλεύει και σε μία τόσο ωραία δουλειά. Νιώθουμε ότι κάνουμε μια ωραία δουλειά και είμαστε μια ωραία παρέα», περιέγραψε.