Η Καίτη Φίνου περιγράφει τον βιασμό της στα 16: «Αυτό που θυμάμαι είναι τα μάτια του πώς γυάλιζαν την ώρα της “πράξης”»
Νέα

Η Καίτη Φίνου περιγράφει τον βιασμό της στα 16: «Αυτό που θυμάμαι είναι τα μάτια του πώς γυάλιζαν την ώρα της “πράξης”»

Η Καίτη Φίνου περιγράφει τον βιασμό της στα 16: «Αυτό που θυμάμαι είναι τα μάτια του πώς γυάλιζαν την ώρα της “πράξης”»

Το σοκαριστικό τηλεφώνημα που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό

Η Καίτη Φίνου ήταν καλεσμένη του «Πρωινού» και μίλησε για τη διαμονή της εδώ και 8 χρόνια στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε ότι τη γνωρίζει από τότε που ήταν με τον Στάθη Ψάλτη. «Ο Στάθης ήταν φίλος με τον αδελφό του πατέρα μου, τον Δημήτρη τον Λιάγκα που έπαιζε μαζί του».

«Φταίνε τα μνημόνια. Αναγκάστηκα να εργάζομαι σεζόν σε 3 παραστάσεις. Είμαι παιδί του θεάτρου. Θέατρο είχα κάθε σεζόν εκτός από αυτές του κορονοϊού. Δεν είχα ποτέ στην άκρη λεφτά. Με πήραν όλοι τηλέφωνο τότε που είχα ανάγκη» εξήγησε.

Μάλιστα τόνισε ότι είναι μοναχική και επιλέγει να μην κάνει παρέες κάτι που ξεκίνησε στα 40 της.

«Έκοψα τότε και το ποτό που με έκανε κοινωνική γιατί αναγκαζόμουν να πίνω. Μετά τον βιασμό στα 16 μου. Από φιλικό ξεκίνησε. Ήθελε η μητέρα μου να πάρει από την αγκαλιά αυτού που ήμουν ερωτευμένη. Είχε δίκιο γιατί δεν ήταν από τόσο σωστή οικογένεια. Λίγο χαρτόπαιζε, δεν ήθελε τη δουλειά. Πήγαινα κόντρα στη μητέρα μου. Είχε έναν φίλο που είχε μαγαζιά στην Πάτρα. Πήγα για να κάνω τα μπάνια μου και να καθίσω ένα διάστημα για να απομακρυνθώ. Ήταν φίλος του πατέρα μου. Μια μέρα δεν μπορούσε να έρθει να με πάρει. Και είπε ότι θα στείλει φίλο του Ελληνοαμερικάνο να με πάρει.

Μιλάμε για το 1976. Πηγαίνοντας για την Καλογριά έκανα μια παρατήρηση για το δάσος. Στην επιστροφή με πήγε στο δάσος, κλείδωσε, έβγαλε το στιλέτο. Εγώ άρχισα να κλαίω. Δεν μπόρεσε να μου κατεβάσει το παντελόνι. Δεν υπήρχε τίποτα το θηλυκό πάνω μου. Έκανε ό,τι έκανε. Τον δάγκωσα στον λαιμό. Αυτό που θυμάμαι είναι τα μάτια του πώς γυαλίζανε την ώρα της πράξης.

Από εκεί άλλαξαν όλα. Από τότε δεν ήθελα να είμαι μόνη.

Το κατάλαβα στα 40 μου όταν έκανα ψυχοθεραπεία.

Στον γυρισμό έτρεχε πολύ και με εκβίαζε ότι θα ρίξει το αυτοκίνητο και θα με ρίξει σε ένα χαντάκι.

Πήγα στην αστυνομία και δεν έκαναν τίποτα. Στο μυαλό τους μάλλον εγώ θα έφταιγα! Παίρνω τη μαμά μου τηλέφωνο και μου είπε “άρχισες τα παραμύθια για να έρθεις στην Αθήνα”! Τότε κατάλαβα ότι αυτά τα κρατάμε για μας.

Αυτό το βλέπουμε και τώρα, το 76 δεν θα γινόταν; Ήταν έγκλημα για τη γυναίκα, ότι δεν θα σε παντρευτεί κανένας, ότι τα θελες και τα ΄παθες.

Οι γιατροί μου μού είπαν να μην σταματήσω ποτέ τα αντικαταθλιπτικά γιατί είμαι αυτοκαταστροφική» είπε.

«Έχω πάρει τηλέφωνα αλλά δεν με θέλουν» είπε εξηγώντας ότι προφανώς προτιμούν όσους έχουν γνωριμίες.

Η ηθοποιός επανέλαβε ότι η σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή ήταν η πιο ήρεμη σχέση.

«Ο Στάθης Ψάλτης ήταν πολύ γυναικάς» είπε.

«Είχα σχέση μέχρι πρόσφατα. Χωρίσαμε λόγω κορονοϊού, ήταν μικρότερος. Θέλω έναν άνθρωπο που θα με αγαπήσει όχι να με λυπηθεί» είπε.

Μιλώντας για το Metoo είπε ότι «στα 40τόσα μου μου έγινε περίεργο τηλεφώνημα από γνωστό ηθοποιό. Βογγούσε. Έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες. Βλέπω το όνομα και λέω τι θέλει. Εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Όταν άκουσα και το τέλος κατάλαβα» είπε εξηγώντας ότι αυτοϊκανοποιούνταν και πως είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί!

«Ξερνάω και είμαι δίπλα σε όλα τα κορίτσια και θέλω να τους πω πώς το ξεπερνάς αυτό. Εμένα και ιερέας μου την έπεσε».