Η Κατερίνα Γκαγκάκη «λυγίζει»: «Το 2020 θα είναι μια εικόνα, η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω»
Νέα

Η Κατερίνα Γκαγκάκη «λυγίζει»: «Το 2020 θα είναι μια εικόνα, η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη «λυγίζει»: «Το 2020 θα είναι μια εικόνα, η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω»

Όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη δύσκολη χρονιά της, την απώλεια του πατέρα της και αν θα συνεχίσει στην τηλεόραση

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και ο θάνατος του πατέρα της ήταν από τα πρώτα θέματα στην κουβέντα τους.

«Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια “μαύρη” χρονιά για μένα. Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και λίγο ντρέπομαι. Με μεγάλη βεβαιότητα πιο μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση», είπε φανερά συγκινημένη.

«Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν κι αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι σαν να μου έχεις ξεριζώσει από το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει. Νομίζω ότι το 2020 όλο και ό,τι γίνει από δω και μπρος θα είναι μια εικόνα, θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

https://streamable.com/aaxbgw

«Σταματάω την τηλεόραση»

Όπως είναι λογικό η συζήτηση πήγε στο περιβόητο πλέον περιστατικό στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Η πρόθεσή μου δεν ήταν κακή και δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Όσο κι αν ακουστεί υπερφίαλο αποφάσισα ότι πλέον όποιος ξέρει ξέρει, όποιος με ξέρει με ξέρει καλά, δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα ούτε σε επίπεδο ηθικής ούτε επαγγελματικής κατάρτισης. Ήμουν μάλλον τυχερή που στα 25 χρόνια δεν μου είχε συμβεί τίποτα».

Όπως αποκάλυψε: «Μου πήρε μέρες να με συγχωρήσω και να καταλάβω πώς με πρόδωσε η κρίση μου. Ήμουν μαύρη όσο δεν φαντάζεσαι. Πέρασα ένα διάστημα που διάβασα όλα τα μηνύματα ακόμα και αυτά που έλεγαν να πεθάνω και απάντησα σε όλα. Δεν ακυρώνεται μια πορεία 25ετίας σε λίγα δευτερόλεπτα»

Η Κατερίνα όμως αποκάλυψε και ένα περιστατικό που τη σόκαρε περισσότερο σε όλη αυτή την ιστορία: «Έλαβε ο μπαμπάς μου δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα όπου άκουσε τα τέρατα. Δεν μου είπε τίποτα. Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε μου είπε ότι έκλαιγε μόνος του. Αυτό δεν το συγχωρώ σε κανέναν. Δεν με συγχωρώ που του το προκάλεσα»

Η τηλεόραση στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή δεν μου ταιριάζει και δεν της ταιριάζω. Η δημόσια σφαίρα με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται είναι αυτό που θέλω. Θα σταματήσω την τηλεόραση. Η δική μου συμφωνία θα τέλειωνε τον Ιούνιο. Έκανα προσπάθειες να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται, η τοπική αυτοδιοίκηση και η τηλεόραση. Ήταν ελλιπής κρίση για μένα».

https://streamable.com/xfjnd8

«Ερωτευμένη δεν είμαι αλλά…»

«Να εξαφανιστώ να πενθήσω δεν θέλω καθόλου. Είμαι στη φάση που είμαι τούρμπο και θέλω να κάνω πολλά πράγματα. Είμαι πολύ καλά. Αν με ρωτάς αν θα ξανάκανα καθημερινό θα το ξανάκανα» είπε για το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

«Έχει περάσει άνθρωπος από τη ζωή μου που θα μπορούσα να μην επιμείνω και να μην εγκλωβιστώ σε τόσο μεγάλο διάστημα σε δεδομένα που ήταν εμφανές ότι δεν πρόκειται να οδηγήσουν κάπου. Πιστεύω ότι οι χαρακτήρες δεν αλλάζουν», είπε.

Ομολόγησε όμως ότι είναι και σε μια φάση ζωής που θέλει έναν σύντροφο.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και άνετη να σταματήσω αυτό το κλουβί που είχα χτίσει γύρω γύρω και να μην αφήνω έναν άνθρωπο να με πλησιάσει και να νομίζω ότι δεν πλησιάζει γιατί δεν θέλει να πλησιάσει ενώ στην πραγματικότητα εγώ δεν τον αφήνω. Το θέλω πάρα πολύ. Είμαι πολύ θετική. Είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε αλλά δεν ξέρετε και τι υπάρχει. Ερωτευμένη δεν είμαι αλλά είμαι στη φάση που λες ότι αλλάζουν όλα και το θέλω αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/wuervt