Η Κάτια δέχεται πιέσεις, η Έλενα κινδυνεύει και ο Σωκράτης παραδέχεται τις δολοφονίες
Νέα

Η Κάτια δέχεται πιέσεις, η Έλενα κινδυνεύει και ο Σωκράτης παραδέχεται τις δολοφονίες

Η Κάτια δέχεται πιέσεις, η Έλενα κινδυνεύει και ο Σωκράτης παραδέχεται τις δολοφονίες

Θα πει την αλήθεια στην Μαρίνα η Κάτια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Τι τρέχει με τον Μίμη και τη Μίκα στο «Έλα στη θέση μου»; Θα γλιτώσει η Έλενα από τη μανία της Αθηνάς στην «Επιστροφή»; Ποια σκληρή τιμωρία περιμένει τη Μαργκώ στο «Τατουάζ»;

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Λίλιαν παροτρύνει την Κάτια να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για να μην έχει πια και λάθος εντυπώσεις ότι συνωμοτούν οι δυο τους εναντίον της. Η Μαρίνα εξακολουθεί να φοβάται την Κάτια και είναι πολύ ανήσυχη με τη Μελίτη.

Παράλληλα, η Σοφία έχει αρχίσει να ανησυχεί για το μέλλον του μωρού της, αν συνεχίσει να αρνείται την οικονομική βοήθεια που της προσφέρει επίμονα και απλόχερα ο Δημήτρης.

Κι ενώ ο Σταύρος είναι μπερδεμένος με το αν έπρεπε να δεχτεί τη θέση που του προσφέρεται στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, η Ρένα είναι αισιόδοξη με την απόφαση της να εμπιστευθεί σ’ έναν νέο γιατρό την προοπτική του να μείνει έγκυος. Στο ιατρείο του, θα γνωρίσει την Ιωάννα, μια νέα γλυκιά έγκυο γυναίκα. Δεν της περνάει καν απ’ το μυαλό ότι αυτή η τυχαία γνωριμία, μπορεί να έχει απρόβλεπτη και δύσκολη συνέχεια.

«Έλα στη θέση μου»

Ο Αντρέας αιφνιδιάζει την Ρενάτα με μια πρόταση για συνεργασία, ενώ ο Δαμιανός κάνει τα αδύνατα δυνατά να ξεσκεπάσει τα σχέδια του πατέρα του.

Ο Βλάσης προσπαθεί, χωρίς αποτέλεσμα, να μάθει τι του κρύβει η Μίκα.

Η Φαίη ετοιμάζεται να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον Αντρέα.

Ο Μίμης καταλαβαίνει ότι η Μίκα τον κοροϊδεύει, ενώ οι ετοιμασίες για το γάμο του Αχιλλέα και της Ρενάτας μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Τι θα κάνει ο Βλάσης όταν επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι η Μίκα θέλει να πουλήσει το Οινολογικό Πάρκο;

«Η επιστροφή»

Ο Ζερβός εμπιστεύεται στον Νίκο κάτι πολύ σημαντικό για την δίκη με τα φυτοφάρμακα, όμως, μπαίνουν στον στόχο ενός πολύ επικίνδυνου ανθρώπου.

Η Άννα και ο Χρήστος ανακοινώνουν στην Μαργαρίτα κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους, που θα την αναστατώσουν. Την ίδια στιγμή η ζωή της Έλενας βρίσκεται γι’ ακόμα μια φορά σε κίνδυνο, αυτή τη φορά απ’ την Αθηνά.

Ο Στέφανος έχοντας ανακαλύψει το θανάσιμο σχέδιο της Αθηνάς, προειδοποιεί τον Παύλο και όλοι ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να σώσουν την Έλενα απ’ την καταστροφική μανία της Αθηνάς. Η Αθηνά είναι όμως αποφασισμένη να οδηγήσει την Έλενα στο ίδιο τέλος με αυτό που είχε η αδερφή της…

Θα προλάβουν πριν να είναι αργά και για τις δυο γυναίκες;

«Το σόι σου»

Οι μέρες έχουν περάσει και η καθημερινότητα όλων έχει αλλάξει εντελώς. Ο Σάββας, η Λυδία και τα παιδιά ζουν πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Η κουζίνα της Χαρούλας είναι άδεια από φαγητά, αφού η Όλγα μαγειρεύει πια στο σπίτι της, η Μπέλα τρώει στου Τάκη και ο Διονύσης με την Αλίνα είναι μακριά για να πηγαίνουν εκεί να τρώνε.

Οι Τριαντάφυλλοι πενθούν, με ρέκβιεμ και μαύρα μακαρόνια, χωρίς να βλέπουν συχνά τους «Ζουζουνέλ» που προσπαθούν να βάλουν σ’ ένα πρόγραμμα τον ύπνο του Σπυράκου. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι, λοιπόν, μας αποχαιρετούν θλιμμένοι;

Η απάντηση, στο τελευταίο ερώτημα που θα μας θέσουν τα σόγια, θα είναι πάλι γεμάτη γέλιο, φασαρία και συγκίνηση όπως τόσα χρόνια τώρα…

«Το Τατουάζ»

Οι νεόνυμφοι απολαμβάνουν το πρώτο τους πρωινό σαν παντρεμένοι κι ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Η επιστροφή στο σπίτι, όμως, θα τους προσγειώσει στην πραγματικότητα, καθώς η Λήδα θέλει να πάει μαζί τους στο ταξίδι του μέλιτος.

Σέκερης κι Αθηνά γυρίζουν από τα Μετέωρα και «ρίχνονται» στην έρευνα για τον εντοπισμό του Ορφέα. Αυτή τη φορά οι προσπάθειές τους δείχνουν να αποδίδουν καρπούς.

Η Μαργκώ ψάχνει παντού τη Νικόλ, αλλά είναι εξαφανισμένη. Η Ειρήνη κατηγορείται ως ηθική αυτουργός στον ξυλοδαρμό του Χρήστου και φοβάται πως αυτό θα έχει επιπτώσεις στην δουλειά της.

Μια λάθος κίνηση του Λευτέρη θα φέρει την αστυνομία μια ανάσα μακριά από το κρησφύγετο του Ορφέα.

Την ίδια ώρα, η Αθηνά συνειδητοποιεί την «πικρή» αλήθεια για τον Σωκράτη, αλλά δυστυχώς για εκείνη, αυτό πέφτει και στην αντίληψη του κακού του εαυτού…Η δολοφονική επίθεση του Σωκράτη στην Αθηνά λήγει με τη σύλληψή του, αφού η Αθηνά είχε φροντίσει να καλέσει ενισχύσεις. Τον πηγαίνουν στην Αστυνομική Διεύθυνση και τον ανακρίνει η Τατιάνα.

Ο Σωκράτης είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παραδέχεται όλες τις δολοφονίες που έχει κάνει, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Στο μεταξύ, ο Λευτέρης παρακολουθείται στενά και η αστυνομία είναι πιο κοντά από ποτέ στη σύλληψη του Ορφέα.

Ο Πέτρος μεταφέρει στη Μαργκώ την πληροφορία ότι η Νικόλ το έσκασε κι εκείνη καταλαβαίνει ότι έχει πάει στην Αυστραλία. Το λέει στον Πρέσβη, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες που αφορούν στη δραστηριότητα της Μαργκώ στο «dark web» και αυτό δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Η τιμωρία της Μαργκώ έχει ήδη δρομολογηθεί!

Η Τατιάνα έχει προετοιμάσει τη διαφυγή τους και το ανακοινώνει στον Τόνυ, ο οποίος ξαφνιάζεται από το σχέδιό της…