Οι κριτές του GNTM απάντησαν στους επικριτές τους!
Νέα

Οι κριτές του GNTM απάντησαν στους επικριτές τους!

Οι κριτές του GNTM απάντησαν στους επικριτές τους!

Στο Down Town έδωσαν συνέντευξη οι 4 κριτές του GNTM. Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης μίλησαν για όλα: από το ύψος και τα κιλά, μέχρι τις πλαστικές και τα κλάματα των κοριτσιών. Κρατήσαμε τις πιο εντυπωσιακές ατάκες τους.

Βίκυ Καγιά

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM.

Το γνωστό, για την αυστηρότητά της απέναντι στα κορίτσια του GNTM, μοντέλο, λέει πως «πολλοί θεωρούν ότι οι κοπέλες που ήρθαν σε εμάς είναι κάτι μικρά κοριτσάκια που πρέπει να τους φερόμαστε σαν σε μαθήτριες. Δεν είναι όμως. Θέλουν να μπουν σε έναν χώρο πάρα πολύ ανταγωνιστικό, σε κάτι που κρατάει πολύ μικρό χρονικό διάστημα και είναι τόσο πολύ σκληρός, που αν δεν τον καταλάβεις αμέσως απλώς δε μας ενδιαφέρεις. Ούτε θα σου δώσουμε χρόνο να το καταλάβεις. Γιατί πολύ απλά, στην ουρά είναι άλλες, πολύ καλύτερες από σένα».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις, αναφέρει ότι «τα αλλάζουν όλα και κοτσάρουν και ένα tattoo, ένα καφέ κραγιόν, ένα έντονο μακιγιάζ. Δεν γίνεται να έχουν μια τέτοια εικόνα για τη μόδα τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το modeling». Τέλος, ενδιαφέρον έχει η δήλωσή της για τις επιδείξεις μόδας κάποτε και σήμερα: «Τότε στα backstage των shows διαβάζαμε ή πλέκαμε πουλόβερ – όλες, η Naomi, η Moss. Δεν βγάζαμε selfies και stories για το Instagram».

Δημήτρης Σκουλός

Ο αυστηρός φωτογράφος, όταν ρωτήθηκε αν το modeling είναι πιο αναλώσιμο λόγω των social media, απάντησε: «Ναι, φυσικά. Και αυτό που λέω είναι πως μοντέλα του Instagram, όπως οι Kardashians, βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από τις high fashion». Αποστομωτικός ήταν και για το θέμα της Ιωάννας Μπέλλα, που μετά την απόρριψή της από το GNTM έγινε Star Hellas: «Πώς το σχολιάζω; Μάλλον η δική μας εκπομπή έχει πιο οικολογικό χαρακτήρα».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM.

Το μοντέλο, καλείται στο περιοδικό να απαντήσει αν αποδέχεται τον όρο “Chuck Norris του GNTM”. Του ανθρώπου δηλαδή που έχει περάσει τα πάντα και έχει αντιμετωπίσει τα πάντα στο χώρο της μόδας. Η Ηλιάνα ωστόσο δεν επιβεβαιώνει τον τίτλο, τονίζοντας: «Νομίζω ότι και η Βίκυ έχει κάνει πολλά πράγματα». Σχετικά με τις δυσκολίες της δουλειάς ενός μοντέλου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή βρίσκονται 20 κορίτσια σε ένα σπίτι που έχουν τα προβλήματά τους λυμένα, θα φύγουν με ένα έτοιμο book, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 50.000 ευρώ με συμβόλαιο στο εξωτερικό, οπότε όλο αυτό είναι παιδική χαρά σε σχέση με την πραγματικότητα». Τέλος, σε ότι αφορά την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό λέει: «Δεν συζητάμε τα προσωπικά μας, γιατί έρχομαι σε δύσκολη θέση. Άλλη εποχή το 2011, άλλη το 2018. Πλέον είμαι μεγάλη γυναίκα».

Άγγελος Μπράτης

Ο σχεδιαστής που απαρνήθηκε το σπίτι του στην αγγλική εξοχή για χάρη του GNTM και έχει σχολιαστεί για το ύφος του, παραδέχεται: «Το ξινό είναι το φυσικό μου». Σχετικά με τα social media, αναφέρει: «Στην αρχή δε διάβαζα καθόλου σχόλια, πλέον μπαίνω στο Twitter και γελάω με κάποια από αυτά. Έχω κάποιους θαυμαστές που με μισούν ευχάριστα».