Η κρυφή συνάντηση, η δολοφονική επίθεση και οι πυροβολισμοί
Νέα

Η κρυφή συνάντηση, η δολοφονική επίθεση και οι πυροβολισμοί

Η κρυφή συνάντηση, η δολοφονική επίθεση και οι πυροβολισμοί

Ποια είναι η κρυφή συνάντηση στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο της Φαίης στο «Έλα στη θέση μου»; Θα σωθεί η Δανάη από τη δολοφονική επίθεση στην «Επιστροφή»; Ποιοι πυροβολούν την Άννα στο «Τατουάζ»;

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Μαρίνα προσπαθεί να καταλάβει γιατί η Μελίτη είναι απόμακρη μαζί της, ενώ το χάσμα ανάμεσα στη Μάρθα και το Φώτη μεγαλώνει και ο Φώτης μετακομίζει από το σπίτι.

Η Έλλη αναλαμβάνει την διεύθυνση του ιππικού ομίλου, ενώ ο Άρης, βλέποντας ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Κωστή,  προσπαθεί να την πείσει να δεχτεί τη Μελίτη σαν αδερφή των παιδιών της.

Η Μαρίνα  έχει μία έντονη συζήτηση με την Κάτια, την οποία κατηγορεί ότι θέλει να βλάψει τη Μάρθα. Κι ενώ η Λίλιαν συνεχίζει να προσπαθεί να επηρεάσει αρνητικά τη Μελίτη απέναντι στη Μαρίνα, η  Κάτια έχει μια κρυφή συνάντηση με τη μικρή Μελίτη…

«Έλα στη θέση μου»

Η Μίκα και ο Βλάσης κάνουν ξεκάθαρο στην Φαίη ότι σκοπεύουν να μείνουν ενωμένοι και εκείνη δέχεται να τους αφήσει το παιδί και να φύγει για πάντα απ’ τις ζωές τους.

Η Ρενάτα επιμένει να δει τις εξετάσεις της για να ζητήσει δεύτερη γνώμη για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν και ο Αχιλλέας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην καταλάβει τίποτα για την εγκυμοσύνη της.

Ο Αντρέας είναι αποφασισμένος να πάρει την προεδρία της Sofo και ο Δαμιανός κάνει ό,τι μπορεί για να είναι στο πλευρό του.

Ο Μίμης τα βάφει μαύρα με την αλλαγή στη στάση της Φαίης. Τι θα κάνει όμως όταν μάθει ποιο είναι το πραγματικό της σχέδιο; Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν η Ρενάτα του αποκαλύψει πως η αδιαθεσία της φαίνεται να έχει υποχωρήσει οριστικά;

«Η επιστροφή»

Ο Γιάνναρης επισκέπτεται εσπευσμένα το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Βογιατζής σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την απόπειρα δολοφονίας του. Θα προλάβει να μάθει ο Γιάνναρης την αλήθεια που αποφεύγει τόσο καιρό;

Η Αθηνά και ο Στέφανος επισκέπτονται αργά την νύχτα, την εταιρεία, χωρίς να γνωρίζουν ότι εκεί μέσα βρίσκεται η Δανάη, αλλά κι ένα πολύ επικίνδυνο άτομο.

Ο Παύλος συντετριμμένος απ’ τις αποκαλύψεις, αποφασίζει να εξαφανιστεί απ’ όλους, την ώρα που η Δανάη δέχεται δολοφονική επίθεση μέσα στην εταιρεία, απ’ τον εντολέα του Βογιατζή.

Θα καταφέρει να σωθεί η Δανάη και να σώσει και το μυστικό που κρύβει μέσα της;

«Το σόι σου»

Ο Βαγγέλης επιτέλους δικαιώνεται! Μια πελάτισσα του χασάπικου κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά του Μιχάλη στο ταμείο και αποδεικνύεται ότι είναι όντως άχρηστος. Ο Βαγγέλης του βάζει τις φωνές αλλά ο Μιχάλης επιμένει ότι είναι αθώος και ότι η πελάτισσα λέει ψέματα.

Δυστυχώς, κανένας στην οικογένεια δεν τον πιστεύει και ο Μιχάλης είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα για να τους κάνει να τον πάρουν στα σοβαρά. Μέχρι απεργία πείνας θα κάνει. Αποφασισμένος, όμως, είναι και ο Βαγγέλης που ξέρει πόσο λαίμαργος είναι και ρίχνει συνέχεια πειρασμούς στον δρόμο του για να τον κάνει να τα παρατήσει.

Σ’ αυτή τη μάχη γαμπρού με πεθερό όλα επιτρέπονται!

«Πέτα τη Φριτέζα»

Η Σελίνα γνωρίζεται κι επίσημα με το γιο της και οι δύσκολες  αλήθειες για το παρελθόν της έρχονται να ταράξουν τον Κίμωνα. Παράλληλα ο Αντρέας παίζει τα ρέστα του για να κρατήσει τον Σωκράτη στο Φτασμένο.

Η Ζαμπέλα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού φοβούμενη τον άντρα της. Ο μεθυσμένος γάμος Κίμωνα- Μαριέττας τους φέρνει σε δύσκολη θέση και τα πρώτα «συζυγικά» καβγαδάκια κάνουν την εμφάνιση τους.

Η Σελίνα θέλει να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στη Λαγουδέρα για να δει τον Αντρέα μετά 40 χρόνια, αλλά μια παρεξήγηση θα ανατρέψει πλήρως τις προσδοκίες της…

«Το Τατουάζ»

Η Τατιάνα απορρίπτει την ιδέα της Χριστίνας να χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα για να συλλάβουν τον Ορφέα κι έτσι η Χριστίνα προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό του, καθρεφτίζει τον Λευτέρη ως βοηθό του.

Ο Πέτρος φτάνει Ελλάδα κι απολαμβάνει την παρέα της Ελένης, ενώ ο Ορφέας καιροφυλαχτεί.

Ο Θεοχάρης γυρίζει στο Λονδίνο, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη Βέρα είναι ψυχρή. Στο Λονδίνο όμως φτάνει και η Αμαλία, ενώ ο Σέκερης δεν έχει ακόμα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι τον παράτησε μόνο του στα Μετέωρα.

Ο Παύλος στριμώχνει και τελικά πείθει την Μάρθα να ξαναπαντρευτούν. Ο Χάρης κανονίζει στον Σωκράτη ένα ραντεβού με μια δισκογραφική. Μια αμέριμνη βόλτα του Αλέξανδρου και της Άννας λήγει άδοξα όταν αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί, ενώ η Μαργκώ περνά στην αντεπίθεση κι εκβιάζει ανοιχτά τον Θεοχάρη.

Ο Θεοχάρης αποφασίζει να διερευνήσει τον εκβιασμό της Μαργκώ προς την Άννα και τηλεφωνεί στην κόρη του για να μάθει με τι την «κρατάει» η Μαργκώ. Η Άννα που δεν τολμά να του πει για το πικρό παρελθόν, τα μπαλώνει. Ειδοποιεί όμως την Αμαλία, που αναλαμβάνει να βάλει τη Μαργκώ στη θέση της.

Παράλληλα τηλεφωνεί στον Τόνυ και του μιλά απαξιωτικά, ενώ ο Αλέξανδρος την παρακαλά να αφήσει πίσω της όλους αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους, μιας και δεν μπορούν να την βλάψουν πια.

Η Μίνα δέχεται να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό γάμο της οικογένειας Μελά. Ο Αλέξανδρος αναγκάζεται να γυρίσει άμεσα στην Αθήνα, αφήνοντας την Άννα και την υπόλοιπη παρέα στα Μετέωρα, ενώ την ίδια ώρα μια ύποπτη ληστεία τον βάζει εν αγνοία του στο κάδρο των υπόπτων. Η Τατιάνα ανακοινώνει στον Τόνυ πως η ζωή τους θα γίνει άνω κάτω για μια ακόμη φορά.