Η κρυψώνα, η «βόμβα» και η νέα εμμονή του Ορφέα
Νέα

Η κρυψώνα, η «βόμβα» και η νέα εμμονή του Ορφέα

Η κρυψώνα, η «βόμβα» και η νέα εμμονή του Ορφέα

Θα βρει ο Μιχάλης με τον Φώτη που κρύβεται η Λίλιαν στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Η αλήθεια σκάει σαν βόμβα στην οικογένεια του Ορέστη όμως η Αθηνά δεν έχει πει την τελευταία της λέξη στην «Επιστροφή». Ποια έχει βάλει στο μάτι ο Ορφέας στο «Τατουάζ»;

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ο Μιχάλης με τον Φώτη φεύγουν να ψάξουν για την Μελίτη. Η Μαρίνα επιμένει στην πρόθεσή της να ομολογήσει τα πάντα για την ταυτότητά της στην αστυνομία. Η Μάρθα αντιδρά έντονα σ’ αυτό, γιατί θα είναι μια απειλή για όλους.

Αν η αστυνομία σκαλίσει την υπόθεση θα φτάσει στην Κάτια, αλλά θα τιμωρηθούν κι ο Σταύρος με την Λίλιαν και τελικά η μικρή Ελπίδα θα μείνει ξαφνικά χωρίς οικογένεια.

Η Μαρίνα βρίσκεται σε μεγάλο δίλλημα. Απ’ την άλλη, η Λίλιαν μεταδίδει το φόβο της στα κοριτσάκια που διαμαρτύρονται κι αισθάνονται ότι η μαμά τους κάτι κρύβει. Εκείνη προσπαθεί να τα παρασύρει σ’ ένα κλίμα διακοπών.

Κι ενώ όλοι πίσω προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την Μελίτη, ο Φώτης με τον Μιχάλη, όλο και πλησιάζουν προς το σημείο που βρίσκεται η Λίλιαν με τα παιδιά.

«Έλα στη θέση μου»

Ο Αχιλλέας έχει αναστατωθεί με την πιθανότητα η Ρενάτα να μην φύγει στη Γερμανία, την ώρα που ο Ζούβας αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τον Τζανέτο κάνοντας μια ψηφοφορία. Η Μίκα κάνει κινήσεις που προβληματίζουν τον Βλάση και τον Λεωνίδα, ενώ ο Μίμης προσπαθεί να την πείσει να χωρίσει.

Ο Δαμιανός καταλαβαίνει πως η Φαίη τον πούλησε για μια ακόμη φορά, ενώ μια σφαίρα σκάει από το πουθενά στον κήπο της έπαυλης. Πώς θα αντιδράσει ο Αχιλλέας όταν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμα της Ρενάτας; Τι θα κάνει ο Αντρέας όταν καταλάβει σε ποιον έδωσε η Φαίη τα λεφτά από τη συμφωνία με τους Άραβες;

«Η επιστροφή»

Η ρήξη ανάμεσα στην Αθηνά και τον Στέφανο είναι γεγονός, αλλά ο  Ορέστης δεν υπολογίζει ότι με το να ξεμπροστιάσει την Αθηνά, θα προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στον εαυτό του.

Η Βίκυ από το ψυχιατρείο της συνειδητοποιεί σιγά σιγά τι έχει προκαλέσει και ζητάει να δει τους ανθρώπους που έβλαψε για να τους ζητήσει συγγνώμη. Δεν έχει όμως από όλους την ίδια ανταπόκριση.

Στο μεταξύ ο Στέφανος δεν έχει σκοπό να αφήσει ατιμώρητο τον Ορέστη. Και ξεκινάει με το να μάθουν όλοι πως η Αθηνά και ο Κορωναίος γνωριζόντουσαν πολύ πριν έρθουν στην πόλη, συνεργαζόντουσαν και είχαν σχεδιάσει από κοινού την εξόντωση της Ντέλκουμ.

Η αλήθεια πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια του Ορέστη και όχι μόνο! Όμως η Αθηνά δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Θα καλύψει τον Ορέστη ή θα του δώσει το τελειωτικό χτύπημα;

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Ο Ηλίας μαθαίνει ότι ο παλιός συνέταιρός του, ο Προκόπης, μόλις πέθανε αιφνιδίως. Φοβάται ότι «καλούν την κλάση του» και τα βλέπει πλέον όλα μάταια. Η Καίτη προσπαθεί να του ξαναμάθει το νόημα της ζωής…

Με το τέλος των εξετάσεων, η Βέλη αποφασίζει να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό και κανονίζει να πάει τον Άγγελο με το ζόρι… για ράφτινγκ.

Ο Μηνάς έχει κάποιες μυστικές συναντήσεις που βάζουν σε μεγάλες υποψίες τη Βούλα! Ώρες είναι να της «ξελογιάστηκε»…

Η Σοφία και ο Γιωργάκης αποφασίζουν να κάνουν scuba diving. Τα βάσανα της Ξένιας και του Μπάμπη δεν έχουν τελειωμό.

«Μην ψαρώνεις»

Ο Διονύσης για μια ακόμη φορά θα πει ψέματα και θα κρύψει ότι συναντάει τη Γιώτα. Για να «ξεγλιστρίσει» θα παρουσιάσει μια μεσίτρια που έχει δήθεν πλησιάσει για να βρει νέο χώρο στη Σάντυ.  Η Στέλλα, μετά τον τελευταίο της καβγά με τον Μανώλη, αποφασίζει ότι ήρθε πια καιρός να φύγει από το σπίτι του.

Πώς θα αντιδράσουν, όμως, τα παιδιά όταν θα καταλάβουν ότι αυτή τη φορά το εννοεί; Η Σάντυ δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της και κάνει σαφές στον Μανώλη ότι έχει στεναχωρηθεί πολύ με τη συμπεριφορά του. Παράλληλα, ο Λεωνίδας την πρώτη μέρα στην καινούργια του δουλειά, θα γνωρίσει την Άντζι, μια γοητευτική και πολύ φιλική συνάδελφο που αναλαμβάνει να του δείξει τα κατατόπια στο γραφείο.

Το κακό είναι ότι την Άντζυ θα γνωρίσει και η Τάνια… Και ο Κοσμάς θα προσπαθήσει να βάλει τη Νενέλα στον μαγικό κόσμο του… ψαρέματος!

«Το Τατουάζ»

Η Τατιάνα λέει όλη την αλήθεια στον Τόνυ και το ζευγάρι τα ξαναβρίσκει. Η Τατιάνα με τον Τόνι καταφέρνουν να παραπλανήσουν τον Σέκερη και τον αρχηγό της αστυνομίας!

Ο Παύλος πηγαίνει με τον τρομοκρατημένο Χάρη για ψάρεμα και όπως είναι φυσικό, ακολουθούν σκηνές γέλιου!

Η Όλγα εκφράζει κάποιες ανασφάλειες στον Στέφανο και στην ιστορία αυτή μπλέκεται και η Άννα! Οι ενδοιασμοί της Όλγας σχετικά με τον γάμο, προβληματίζουν την Άννα που έχει αρχίσει να πιστεύει πως η Όλγα θα το βάλει στα πόδια και δεν θα παντρευτεί.

Ο Πέτρος στήνει την πρώτη μεγάλη παγίδα στη Μαργκώ, κρατώντας πάντα το προφίλ του έμπιστου φίλου και συνεργάτη. Η Νικόλ κάνει ένα απρόσμενο τηλεφώνημα στον πρώην άντρα της, τον Ιωσήφ και του λέει κάτι που δεν το περιμένει κανείς!

O Πέτρος προτείνει στην Ελένη να μείνει μαζί του στο Λονδίνο!

Η κακή πλευρά του Σωκράτη υπερισχύει και τον ωθεί προς κάτι φρικτό.. Ο Σωκράτης για μια ακόμη φορά ενδίδει στις ορέξεις του κακού εαυτού του, αλλά αγνοεί πως το θύμα που άφησε πίσω του κατέγραψε τον φόνο καρέ –  καρέ με κρυφή κάμερα.

Ο Ορφέας βάζει στο στόχαστρο τη Μίνα καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο.

Ο Παύλος συμβουλεύει τον Χάρη να παντρευτεί την Αφροδίτη άμεσα. Ο Θεοχάρης επιστρέφει στην Αίγινα και εκεί τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.