Η Λίλιαν έρχεται αντιμέτωπη με την Κάτια, η Δανάη χωρίζει τον Παύλο και ο Αλέξανδρος μπαίνει φυλακή
Νέα

Η Λίλιαν έρχεται αντιμέτωπη με την Κάτια, η Δανάη χωρίζει τον Παύλο και ο Αλέξανδρος μπαίνει φυλακή

Η Λίλιαν έρχεται αντιμέτωπη με την Κάτια, η Δανάη χωρίζει τον Παύλο και ο Αλέξανδρος μπαίνει φυλακή

Η Κάτια και η Μελίτη «χτίζουν μια σχέση αγάπης στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», η Δανάη χωρίζει τον Παύλο στην «Επιστροφή» και ο Αλέξανδρος προφυλακίζεται στο «Τατουάζ».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Μελίτη επηρεασμένη από αυτά που της είπε η Κάτια αρχίζει να πιστεύει πως οι γονείς της την έκλεψαν από την Μαρίνα όταν ήταν μωρό και κατηγορεί τη Λίλιαν ανοιχτά. Η Λίλιαν ζητάει εξηγήσεις από τη Μαρίνα, πιστεύοντας πως αυτή τους έχει κατηγορήσει στην Μελίτη. Στο μεταξύ μια σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης ξεκινάει ανάμεσα στην Κάτια και την εγγονή της.

Ο Δημήτρης αδυνατεί να δεχτεί το γεγονός πως το παιδί του θα γνωρίσει έναν άλλο για πατέρα του. Ο Γιώργος πάει στον γιατρό να πάρει τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων κι εκεί θα μάθει κάτι που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα της ζωής του…

Η Έλλη, για να ευχαριστήσει τον Άρη, δέχεται να βλέπουν τα παιδιά της την Μελίτη. Όταν, όμως, φέρει ο Κωστής την Μελίτη, η απότομη συμπεριφορά της Έλλης απέναντι στη μικρή, εκνευρίζει τον Άρη που βλέπει μια πτυχή του χαρακτήρα της που δεν του αρέσει καθόλου.

Ο Μιχάλης, που φιλοξενεί τον Φώτη, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, αφού Μαρίνα και Μάρθα τον πιέζουν να τον διώξει, αλλά αυτός δεν έχει πειστεί για όσα τον κατηγορούν.

«Έλα στη θέση μου»

Ο Αχιλλέας διστάζει να πει στην Ρενάτα την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και προσπαθεί να την προστατεύσει από τις εντάσεις στη Sofo.

Ο Βλάσης προτείνει να γιορτάσουν την «αποχώρηση» της Φαίης απ’ τις ζωές τους με τα βαφτίσια της μπέμπας, αλλά έχει μια ιδέα για το όνομα που δεν αρέσει σε όλους. Η Σύλβια προσλαμβάνει τον Τζανέτο ως γραμματέα της και η Βάνα αντιλαμβάνεται ότι ο νέος… βοηθός έχει αισθήματα για την Σύλβια.

Η Φαίη προσπαθεί να πείσει τον Μίμη να τη βοηθήσει στο σχέδιό της. Άραγε ο Μίμης θα δεχτεί να πάρει μέρος σε μια… απόπειρα δολοφονίας του Αντρέα; Πώς θ’ αντιδράσει η Ρενάτα όταν ο Αχιλλέας της αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό, πως είναι έγκυος;

«Η Επιστροφή»

Όσο ο Γιάνναρης ανακρίνει την Βίκυ και την Άννα, ο Στέφανος έχει αναλάβει να προσέχει τη Δανάη, γεγονός που προκαλεί την οργή της Έλενας και του Χάρη απέναντι στον Ορέστη.

Από την άλλη, ο Νίκος, ο Πέτρος κι ο Νικήτας προβληματίζονται για το τι μπορεί να κρύβει ο Γιάνναρης κι αν έχει κάποια σχέση με τη δολοφονία Βογιατζή. Ο Ορέστης ζητάει από την Έλενα να μείνει στο σπίτι για να μπορεί να προφυλάσσει τα παιδιά του.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να ανησυχεί μήπως ο επόμενος στόχος του θύτη είναι  ο γιος της, ενώ ο Νίκος μαθαίνει για την σχέση της Αθηνάς με τον Παύλο.

Η Δανάη πιεσμένη από την επίθεση και τις συνέπειες που έχει υποστεί, δε μπορεί να συγχωρήσει τον Παύλο για την απόφασή του να πάρει αποστάσεις.

Θα αντέξει η σχέση τους κι αυτό το νέο χτύπημα;

«Πέτα τη Φριτέζα»

Ο Κίμωνας αγνοείται στο βουνό μαζί με τη Μαριέττα. Ο Σωκράτης, όντας ανήσυχος για τον Κίμωνα, ξεσπάει στον πατέρα του και λίγη ώρα αργότερα ακούει τα ευχάριστα: Κίμωνας και Μαριέττα βρέθηκαν ζωντανοί και υγιείς.

Η επόμενη μέρα για τους δύο «ορειβάτες» όμως δεν είναι και η καλύτερη, καθώς μετά από πολλή προσπάθεια και τη βοήθεια ενός ιερέα απ’ το βουνό μαθαίνουν ότι έκαναν ένα  τεράστιο λάθος που κανείς δεν θυμόταν λόγω μέθης… Και ενώ ο Κίμωνας προσπαθεί απεγνωσμένα να θυμηθεί τι συνέβη στο βουνό με τη Μαριέττα μια άλλη γυναίκα της ζωής του έρχεται να του θυμίσει κάτι που έγινε πολλά χρόνια πριν…

Η άφιξη της Σελίνας στο Φτασμένο είναι γεγονός…

«Το σόι σου»

Τα καλά νέα επιτέλους έφτασαν! Χαρές, πανηγυρισμοί και σαμπάνιες για τους Τριαντάφυλλους, αφού επιτέλους οι Ζουζουνέλ θα αποκτήσουν παιδάκι!

Η υιοθεσία έχει εγκριθεί και το παιδί θα έρθει στο νέο του σπίτι σε λίγες μέρες. Ωστόσο, μένει μια μικρή λεπτομέρεια: Να προετοιμάσουν τον Μένιο για να του ανακοινώσουν ότι θα αποκτήσει αδελφάκι. Δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι ο Μένιος είναι αρνητικός στην ιδέα ενός νέου μέλους στην οικογένεια, κι έτσι οι Τριαντάφυλλοι θα βάλουν τα δυνατά τους να τον πείσουν πόσο ωραίο είναι να έχεις αδέλφια.

Είναι αυτό, όμως, στ’ αλήθεια το πρόβλημα του Μένιου; Και τι θα γίνει όταν το μωράκι φτάσει επιτέλους στο σπίτι; Η οικογένεια Ζουζουνέλ… μεγαλώνει και θα έρθουν τα πάνω-κάτω!

«Το Τατουάζ»

Η εγκυμοσύνη της Τατιάνας προκαλεί συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, αλλά και φόβου στο ζευγάρι που παράλληλα σχεδιάζει τη φυγή του και ένα μέλλον που στα μάτια του Τόνυ φαντάζει αισιόδοξο, αλλά για την Τατιάνα είναι αβέβαιο αφού δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί πάλι.

Στο μεταξύ, ο ληστής που έχει συλληφθεί καταθέτει πως η συμμορία των κακοποιών συνεργαζόταν με κάποιον μέσα από την εταιρία του Αλέξανδρου. Μπροστά σ’ αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο Σέκερης δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες. Η Άννα, ανύποπτη γι’ αυτές τις εξελίξεις, βρίσκεται ακόμα στα Μετέωρα και προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να ξεχαστεί και να ξεπεράσει το πένθος της.

Στην Αίγινα, ο Παύλος πηγαίνει για ψάρεμα με τον Πέτρο, αλλά η κατάσταση έχει απρόσμενη εξέλιξη και ο Πέτρος αναγκάζεται να πηδήξει από τη βάρκα και να γυρίσει κολυμπώντας στη στεριά.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν οι εξελίξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά «τρέχουν» κι οδηγούν στην σύλληψη του Αλέξανδρου… Ο Σέκερης ανακοινώνει στην παρέα ότι ο Αλέξανδρος είναι στο κρατητήριο και η Άννα «πέφτει από τα σύννεφα». Αμέσως κλείνει εισιτήριο για Αθήνα και πάει να τον δει.

Η Αμαλία κάνει κουβέντα με τον Θεοχάρη και προσπαθεί να τον πείσει να μην χωρίσει με τη Βέρα.

Η Μαργκώ συνεχίζει τις αγοραπωλησίες μέσω του dark web και «χώνεται» όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα.

Η Ειρήνη πετυχαίνει τον Χάρη μαζί με την Αφροδίτη στο δρόμο και του κάνει «σκηνή».

Η Τατιάνα ανακρίνει τον Αλέξανδρο και δεν δείχνει καμία επιείκεια μαζί του. Η Αθηνά λέει, εν βρασμώ, στον Σέκερη κάτι που δεν θα του έλεγε ποτέ!

Όλοι ανησυχούν για τον Αλέξανδρο, αλλά περισσότερο η Άννα που τον επισκέπτεται στο κρατητήριο. Εκείνος της ομολογεί πώς έχει μπλέξει πολύ άσχημα…