Η Λίλιαν προσπαθεί να βάλει λόγια στη Μελίτη, ενώ ο Σωκράτης σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα
Νέα

Η Λίλιαν προσπαθεί να βάλει λόγια στη Μελίτη, ενώ ο Σωκράτης σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα

Η Λίλιαν προσπαθεί να βάλει λόγια στη Μελίτη, ενώ ο Σωκράτης σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα

Η Λίλιαν βάζει λόγια στη Μελίτη για τη Μαρίνα στη «Γυναίκα χωρίς Όνομα», η Μίκα βλέπει το φιλί του Βλάση με τη Φαίη στο «Έλα στη θέση μου», πολλές αποκαλύψεις στην «Επιστροφή», ο Σωκράτης σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα και κάποιος έχει μπει στο σπίτι της Τατιάνας στο «Τατουάζ».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Κάτια προσποιείται ότι δέχεται να βοηθήσει την Λίλιαν να φύγει με τα παιδιά στο εξωτερικό, για να μην κάνει μόνη της κάποια κίνηση. Ταυτόχρονα ενημερώνει τον Φώτη για τις προθέσεις της.

Η Ρένα ζητάει από τον Σταύρο να χωρίσουν. Ο Σταύρος αντιδρά άσχημα, αφού πιστεύει πως η Ρένα και ο Αντρέας του έπαιξαν παιχνίδι, για να υποστηρίξει την Μαρίνα στο θέμα της Μελίτης. Η Μάρθα, τώρα που ο Αντρέας είναι πάλι με τη Ρένα, βλέπει την Κάτια σαν απειλή για την σχέση της με τον Φώτη.

Η Λίλιαν έμμεσα προσπαθεί να απομακρύνει την Μελίτη από την Μαρίνα, κάνοντάς την να πιστέψει πως η Μαρίνα την άφησε όταν ήταν μωρό, ενώ στην Μαρίνα δείχνει πως έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι η Μελίτη δένεται μαζί της.

Η Ρία συνεχίζει το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Δημήτρη και του λέει πως επιτέλους μπορούν να βλέπονται άνετα, αφού η Σοφία αποδέχτηκε την σχέση τους. Η Έλλη έρχεται σε σύγκρουση με τον Δημήτρη που προσβάλλει τον Άρη, θεωρώντας τον προικοθήρα.

«Έλα στη θέση μου»

Η Μίκα ενημερώνει τον Βλάση πως έβαλε πωλητήριο για το οινολογικό πάρκο, κι εκείνος ζητά εξηγήσεις.

Η Σύλβια αποφασίζει να ανοίξει πόλεμο με την Πέπη Μπούκουρα, παρά τις προειδοποιήσεις του Ζούβα, ενώ η Βάνα πιέζει την Ρενάτα να κάνει τεστ εγκυμοσύνης καθώς είναι βέβαιη πως έτσι εξηγείται η αδιαθεσία της.

Ο Αχιλλέας παλεύει να μάθει τι συμβαίνει, την ώρα που ο Αντρέας στέλνει στο κινητό του Βλάση τη φωτογραφία με το παθιασμένο φιλί του με την Φαίη. Ο Αντρέας έρχεται πιο κοντά με την Αιμιλία, μέσα από παλιές αναμνήσεις.

Τι θα κάνει η Φαίη όταν καταλάβει πως η Αιμιλία κερδίζει έδαφος; Πώς θα αντιδράσει η Μίκα όταν δει τη φωτογραφία στο κινητό του Βλάση;

«Η επιστροφή»

Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε και το σοκ θα είναι μεγάλο τόσο για τον Πέτρο που ανακαλύπτει ότι ο Παύλος είναι παιδί της Λυδίας, όσο και για τον Παύλο που μαθαίνει για το σχέδιο εκδίκησης του Αντώνη, που τον οδήγησε στο σπίτι των Κορωναίων.

Η Αθηνά προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τον Παύλο την ώρα που ο Ζερβός αποκαλύπτει στον Πέτρο την δικιά του σχέση με την Λυδία και την Αθηνά.

Η Άννα κάνει μια κουβέντα με τον Γιάνναρη, έχοντας καταλάβει το ενδιαφέρον του για την Βίκυ, ενώ η Λίλα εκδηλώνει ευθέως τον έρωτα της στον Χάρη.

Το ίδιο βράδυ ο Παύλος και ο Πέτρος θα κάνουν μια συνάντηση, που θ’ ανοίξει νέους λογαριασμούς…

%

«Το σόι σου»

Μια φωτογραφία απ’ το μακρινό παρελθόν έρχεται να σκορπίσει γέλιο στο σπίτι του Σάββα και της Λυδίας, αφού ανακαλύπτουν ότι η Αλεξάνδρα και ο Βαγγέλης είχαν συναντηθεί πολύ πριν γνωρίσουν τα ταίρια τους και μάλιστα υπήρξε ανάμεσά τους κι ένα φλερτ.

Αλήθεια, τι θα είχε γίνει, αν αυτό το φλερτ είχε προχωρήσει και τελικά οι δύο τους είχαν παντρευτεί; Το πιο αστείο, βέβαια, θα ήταν να ‘χαν βρεθεί τυχαία και ο Μενέλαος με τη Χαρούλα και να ένωναν κι εκείνοι τις ζωές τους. Φαντάζεστε την πρώτη γνωριμία των συμπεθέρων, αλλά με αυτήν την… πειραγμένη πλέον σύνθεση;

Ο Σάββας κι η Λυδία πάντως τη φέρνουν στο μυαλό τους και τα αποτελέσματα για μια φορά ακόμη είναι αναπάντεχα για όλους!

«Πέτα τη Φριτέζα»

Ο Κίμωνας μετά το φιάσκο με το μισθωτήριο της Ζαμπέλας δεν βλέπει την ώρα να αναχωρήσει για τη Φλωρεντία. Το μόνο που μένει είναι η άφιξη της Σελίνας η οποία έχει αποφυλακιστεί.

Η Φάλον κάνει το τεστ εγκυμοσύνης και γεμίζει με ερωτηματικά την Μαριέττα. Ο Μένιος προσπαθεί να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος για να ξεχάσει το αποτέλεσμα στον υπολογιστή που έδειξε τον Λιαγούρη ως πατέρα του και ζητάει από τη Ζαμπέλα κάτι μεγάλο.

Παράλληλα η Φάλον ξεκινά μια φιλόδοξη προσπάθεια να πείσει τον Αντρέα ότι είναι μέρος της επικείμενης εγκυμοσύνης. Ο ουρανός προσγειώνεται στο κεφάλι του Κίμωνα όταν μαθαίνει δυσάρεστα από Ινδία μεριά και τον δικηγόρο…

«Το Τατουάζ»

Ενώ η Μάρθα αγωνίζεται να ξεφύγει από τη δολοφονική μανία του Ορφέα, η οικογένειά της που δεν ξέρει τι της έχει συμβεί, ανησυχεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους και ο Παύλος είναι σίγουρος πως εξαφανίστηκε επίτηδες για να τον εκνευρίσει.

Από την πλευρά της η αστυνομία έχει καταλάβει πλέον ότι ο Ορφέας είναι πολύ πιο δαιμόνιος απ΄ ότι υπολόγιζαν και ο Σέκερης έχει έρθει σε απόγνωση, ξέροντας πόσο επικίνδυνος είναι όντας ελεύθερος…

Η Νικόλ, ανίδεη για τα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της, μεταφέρει στον Πέτρο την πληροφορία ότι η Μαργκώ έχει αποφασίσει να πουλάει όπλα μέσω του dark web. Στο μεταξύ, ο Τόνυ με την Τατιάνα ονειρεύονται το μέλλον τους μακριά απ΄ όλους και απ’ όλα και σχεδιάζουν τον τρόπο διαφυγής τους στο εξωτερικό.

Ο Χάρης αποφασισμένος να κερδίσει την εύνοια του Παύλου πάει στην Αίγινα και κάνει μια ακόμα προσπάθεια να τον προσεγγίσει.

Ο Σωκράτης μπερδεμένος μέσα στα παιχνίδια του μυαλού του, σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα και αυτός ο κύκλος των δολοφονιών δείχνει να μην έχει τέλος. Μάλιστα, παθαίνει κρίση μετά την δολοφονία και αποφασίζει να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Σωκράτης βρίσκεται στο κρατητήριο και η Τατιάνα τον αναλαμβάνει.

Η Άννα μαθαίνει ότι η Βέρα με τον Θεοχάρη τσακώθηκαν και είναι στα πρόθυρα χωρισμού κι αποφασίζει να βοηθήσει την κατάσταση.

Ο Τόνυ με την Τατιάνα επιστρέφουν στο σπίτι τους βράδυ και αντιλαμβάνονται ότι κάποιος άλλος είναι μέσα στο σπίτι!