Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκαλύπτει στο ΟΚ!: «Δεν θα ξοδέψω το έπαθλο σε ρούχα και παπούτσια»
Νέα

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκαλύπτει στο ΟΚ!: «Δεν θα ξοδέψω το έπαθλο σε ρούχα και παπούτσια»

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη αποκαλύπτει στο ΟΚ!: «Δεν θα ξοδέψω το έπαθλο σε ρούχα και παπούτσια»

Τι σκοπεύει να κάνει η νικήτρια του MasterChef; Δείτε το backstage βίντεο από τη φωτογράφισή της!

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν η νικήτρια του πέμπτου κύκλου του MasterChef.

Μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί και το Znews έχει το αποκλειστικό βίντεο από το backstage της φωτογράφισής  της.  Τι είπε για το έπαθλο και τη στιγμή της νίκης της;

«Νιώθω πολύ ωραία που είμαι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef. Είμαι πολύ χαρούμενη και πλέον έχω αρχίσει να το συνειδητοποιώ. Στην αρχή δεν το πίστευα, αλλά όσο περνούν οι μέρες το χαίρομαι όλο και περισσότερο».

«Αρχικά ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, να δω τι είναι αυτό το MasterChef και τι κάνουν εκεί. Όταν μπήκα και είδα τη διαδικασία, ήθελα να το ζω κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Σίγουρα όποιος μπήκε στο παιχνίδι ήθελε να κερδίσει, κανείς δεν μπήκε έτσι. Στόχος ήταν η νίκη και αυτό έγινε», ανέφερε.

«Όταν ανακοινώθηκε ότι κέρδισα, “πάγωσαν” όλα. Είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή, αλλά δεν περίμενα ποτέ να τη ζήσω. Τα συναισθήματα αυτά δεν περιγράφονται με λόγια.

Νιώθω ότι ο κόσμος με θεωρεί δικό του άνθρωπο. Με χαιρετούν και με αγκαλιάζουν και αυτό είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Νομίζω ότι εκτίμησαν ότι ήμουν αυθόρμητη και αληθινή. Δεν ήθελα να το παίξω κάτι άλλο και να με αγαπήσει ο κόσμος με έναν πλάγιο τρόπο», δήλωσε.

«Το έπαθλο δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θέλω να το κάνω, διότι δεν είχα φανταστεί ότι θα είχα άμεση επαφή με τόσα χρήματα. Προς το παρόν θα τα κρατήσω και δεν θα τα ξοδέψω σε ρούχα και παπούτσια. Θα τα επενδύσω στο μέλλον», αποκάλυψε.

«Υπήρχαν και οι άσχημες μέρες που μου έλειπε η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Από τη στιγμή, όμως, που μπήκα στο παιχνίδι δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω».

Τέλος, αποκάλυψε πως: «Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα στο παιχνίδι είναι να πολεμάς με τον χρόνο».

https://streamable.com/1bjy9c