Η μεγάλη έκπληξη στο The Voice
Νέα

Η μεγάλη έκπληξη στο The Voice

Η μεγάλη έκπληξη στο The Voice

Είναι ένα από τα πετυχημένα concept των τελευταίων ετών. Μια πολύ ακριβή παραγωγή για τα δεδομένα της εποχής με λαμπερά πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις.

Μία από αυτές, θα απολαύσουν οι τηλεθεατές μέσα στον Δεκέμβρη. Δεν είναι ακόμα αποφασισμένο αν το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί πριν ή μετά τον τελικό της 19ης Δεκεμβρίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Αυτή την εβδομάδα η κριτική επιτροπή έχει μόνο ένα γύρισμα με τους παίκτες που θέλουν να προκριθούν στην τελική φάση και στη συνέχεια αρχίζουν τα live. Αυτό τουλάχιστον γνώριζαν όλοι μέχρι πριν από λίγες μέρες. Γιατί, εκτός απροόπτου, την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου, θα γυριστεί ένα εξτρά επεισόδιο με… blind auditions, που αποτελούν την πιο δημοφιλή φάση του παιχνιδιού.

Μόνο που αυτή τη φορά, στη θέση των διαγωνιζομένων, θα είναι διάσημοι Έλληνες, που θα επιχειρήσουν να κάνουν τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν. Ήδη, όπως μαθαίνουμε, έχουν επιστρατευτεί αρκετά λαμπερά πρόσωπα από το κανάλι το Φαλήρου, ενώ αυτές τις μέρες αναζητούνται και άλλα πρόσωπα από τον χώρο της εγχώριας showbiz με άρτιες φωνητικές επιδόσεις!