Η Μελίτη εξαφανίζεται, ο Μίμης λέει την αλήθεια και ο Ζερβός ετοιμάζει την τελευταία του κίνηση
Νέα

Η Μελίτη εξαφανίζεται, ο Μίμης λέει την αλήθεια και ο Ζερβός ετοιμάζει την τελευταία του κίνηση

Η Μελίτη εξαφανίζεται, ο Μίμης λέει την αλήθεια και ο Ζερβός ετοιμάζει την τελευταία του κίνηση

Η Μελίτη εξαφανίζεται στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», ο Μίμης λέει την αλήθεια στον Βλάση για τη Μίκα στο «Έλα στη θέση μου» και ο Ζερβός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα στην «Επιστροφή».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Λίλιαν, ο Σταύρος κι η Ελπίδα ετοιμάζονται να μετακομίσουν στη Θεσσαλονίκη κι οι στιγμές αποχαιρετισμού είναι έντονες για όλους…

Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, η Μαρίνα ανησυχεί ότι η Κάτια κάτι ετοιμάζει και θα τους χαλάσει την ευτυχία. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι είναι υπερβολική και  προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Η Έλλη σκέφτεται να πει στον Άρη να συζήσουν.

Κι ενώ η Μελίτη παίζει στον κήπο με την Κατερίνα και το Δημητράκη, ξαφνικά εξαφανίζεται. Ένας άγνωστος παρακολουθεί τον Φώτη και πειράζει τη μηχανή του αυτοκινήτου του, χωρίς ο Φώτης να το αντιληφθεί.

«Έλα στη θέση μου»

Η Φαίη πέφτει στην παγίδα του Αντρέα υπογράφοντας το πλαστό σύμφωνο.

Ο Μίμης λέει στον Βλάση την αλήθεια για την Μίκα, την ώρα που η Μίκα τον καθησυχάζει πως όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους.

Η Αιμιλία ετοιμάζεται να πάει στην Κύπρο με τον Αντρέα και η Ισμήνη να φύγει για Ανόβερο. Την ώρα που ο Αχιλλέας και ο Βλάσης πίνουν στην ευτυχία τους, η Φαίη μαθαίνει την αλήθεια για το σύμφωνο.

Τι θα κάνει όταν οι φαρμακοβιομήχανοι ακυρώσουν τη συνεργασία μαζί της;

«Η Επιστροφή»

Όσο η κατάθεση του Ζερβού πλησιάζει, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τον Ορέστη σιγουρεύονται πως ο πρώην αστυνομικός κάτι ετοιμάζει. Και δεν έχουν σκοπό να το αφήσουν να προχωρήσει.

Στο μεταξύ ο αποχωρισμός δεν είναι εύκολη υπόθεση για τον Χρήστο και την Άννα, ενώ η κίνηση του Παύλου για την εταιρεία έχει συγκινήσει τους πάντες.

Στο δικαστήριο έρχεται η ώρα του Νικήτα και του Νίκου να καταθέσουν ενάντια στον Ορέστη αλλά ο Αργύρης πείθει τον Κορωναίο να τον βοηθήσει να πάρουν μια «μικρή αναβολή».

Μία μέρα… Είναι αρκετή για να ολοκληρώσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους. Μια φωτιά απειλεί να εξαφανίσει τα στοιχεία κατά του Ορέστη. Όμως ο Ζερβός δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα…