Η μητέρα του Δημοσθένη από το GNTM σχολιάζει την κόντρα του με τη Μαρινέλα
Νέα

Η μητέρα του Δημοσθένη από το GNTM σχολιάζει την κόντρα του με τη Μαρινέλα

Η μητέρα του Δημοσθένη από το GNTM σχολιάζει την κόντρα του με τη Μαρινέλα

«Υπάρχει μια ένταση...»

Η μητέρα του «γύπα» του GNTM, Δημοσθένη Τζουμάνη, μίλησε στο Happy Day για την πορεία του στο reality μόδας του STAR αλλά και για την κόντρα του με τη Μαρινέλα.

Η κυρία Σταυρούλα δήλωσε: «Ο Δημοσθένης από μικρός ήταν ένα πολύ χαριτωμένο παιδί. Όμορφο για εμένα. Υπερκινητικός και πανέξυπνος. Δεν κρύβει την ευαισθησία του, ούτε στο συναισθηματικό κομμάτι απέναντι στην κοπέλα του, ούτε στο σπίτι.

Έχω άλλους δύο αετούς. Ο γυπαετός είναι ένα υπερήφανο πτηνό. Τα έκανα μικρή τα αγόρια μου. Ο μικρός μου όμως είναι 18 χρονών.

Ήταν εντελώς ξαφνικό όταν μου είπε ότι θα μπει στο GNTM. Δεν ήξερα ότι είχε κάνει αίτηση. Ήταν με αναστολή στη δουλειά του. Με ρώτησε “τι να κάνω να πάω;”. Του λέω “από τη στιγμή που έκανες αίτηση να πας και με την ευχή μου”. Εγώ το μόνο που του έλεγα μέσα στο παιχνίδι ήταν προχώρα».

Όσον αφορά την κόντρα του με τη Μαρινέλα Ζίλα είπε: «Πιστεύω ότι εκεί που είναι τόσους μήνες κλεισμένοι υπάρχει μια ένταση. Πιστεύω ότι με τη Μαρινέλα αξιοπρεπώς αντιμετώπισε το θέμα. Τα παιδιά είναι όλα καλά. Οι εντάσεις υπάρχουν. Θέλουν να έχουν όλοι την πρωτιά και γι’αυτό πήγαν.

Τώρα για την ατάκα που της είπε “κοιμισμένη”, εγώ θα έλεγα “ωραία κοιμωμένη”. Η Μαρινέλα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Μπορεί να ήθελε να την αφυπνίσει επειδή είχε ατονήσει».

Δείτε το βίντεο: