Η νικήτρια του GNTM «σπάει»: «Υπήρξαν στιγμές που έχασα τον εαυτό μου»
Νέα

Η νικήτρια του GNTM «σπάει»: «Υπήρξαν στιγμές που έχασα τον εαυτό μου»

Η νικήτρια του GNTM «σπάει»: «Υπήρξαν στιγμές που έχασα τον εαυτό μου»

«Κάποια στιγμή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, δεν είχα όρεξη για τίποτα, δεν είχα όρεξη να δουλέψω, να περάσω όμορφα, ένιωθα πολύ dead και βάρος»

Μεγάλη νικήτρια του τέταρτου κύκλου του GNTM αναδείχθηκε η 19χρονη Κυβέλη Χατζηευστρατίου, καθώς επικράτησε των άλλων δύο φιναλίστ, της Όλγας και του Κωνσταντίνου.

Η Κυβέλη κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα καινούργιο αυτοκίνητο SUV, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London.

Το πρωί της Τρίτης το μοντέλο ήταν καλεσμένο στην παρέα του Breakfast@Star όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο ριάλιτι μόδας.

«Κάποια στιγμή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, δεν είχα όρεξη για τίποτα, δεν είχα όρεξη να δουλέψω, να περάσω όμορφα, ένιωθα πολύ dead και βάρος. Υπήρξαν στιγμές που έχασα τον εαυτό μου, μέχρι που κάποια μέρα ήμουν χάλια. Συζητούσα με την Γεωργία Μπέζα που ήταν υπεύθυνη παικτών και της είπα ότι δεν ήμουν καλά και με έπιασαν τα κλάματα. Μου είπε ότι έπρεπε να βρω τι με ενοχλεί και να το ξεκόψω. Αυτό με ταρακούνησε. Τα θυμάμαι και συγκινήθηκα χωρίς να κρατάω κάτι μέσα μου», είπε και συνέχισε:

«Η παρέα που διάλεξα στο GNTM δεν μου ταίριαζε. Το ότι δεν ένιωθα πραγματικά κοντά μου κάποιο άνθρωπο σε συνδυασμό με την κριτική με έριξε. Αν βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις με τον άλλο, είναι θέμα αξιοπρέπειας, ή αν βλέπεις ότι δεν σε θέλει ο άλλος στην παρέα είναι πάλι θέμα αξιοπρέπειας… Δεν φοβήθηκα ότι θα μου στοιχίσει αυτό. Υπήρξαν στιγμές που έκλαιγα όλο το βράδυ. Όλο αυτό με βοήθησε να δω τη δύναμή μου. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα»… είπε η 19χρονη που πέρασε δύσκολα μέσα στο σπίτι του GNTM.