Η Ντέμη Γεωργίου εξομολογείται: «Εγώ κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ»
Νέα

Η Ντέμη Γεωργίου εξομολογείται: «Εγώ κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ»

Η Ντέμη Γεωργίου εξομολογείται: «Εγώ κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ»

Η απόσταση με τη σύζυγό της και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν

Έντονα σύννεφα στη σχέση τους αντιμετωπίζουν η Άλκηστις με τη Ντέμη Γεωργίου λόγω απόστασης. Η Άλκηστις έφυγε στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους και η Ντέμη δήλωσε δημόσια πως θεωρεί ότι ο χωρισμός πλησιάζει…

Η γνωστή παίκτρια του MasterChef βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τη σχέση της με τη σύζυγό της αλλά και την απόσταση ανάμεσά τους.

«Εγώ είμαι λίγο drama queen. Βιώνω πολύ έντονα όλο αυτό που έχει φύγει, είναι σκληρό για μένα, έχει φύγει για δουλειά, εντάξει, το καταλαβαίνω. Της δόθηκε όντως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ενοχλήθηκε λίγο από την αρνητική δημοσιότητα κυρίως στην αρχή.

Δεν της είπα ποτέ να μείνει. Δε μπορείς να τον κρατήσεις τον άλλο πίσω όταν έχει όνειρα. Το βιώνω πολύ έντονα, αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Μιλάμε κανονικά.

Στο δικό της μυαλό το έχει κάνει και για τις δυο μας, γιατί όντως υπάρχει τεράστια αναγνωρισιμότητα στο βίγκαν κομμάτι στην Αγγλία και θα μπορούσα να κάνω τεράστια καριέρα κι εγώ εκεί. Αλλά είναι αυτό το παιδί εδώ στην Ελλάδα που δεν μπορώ να το αφήσω αυτή τη στιγμή. Το παιδί είναι το εστιατόριο. Αν έμενα σε βάθος χρόνου θα ένιωθα τύψεις. Η Άλκηστις ήθελε πολλά χρόνια να φύγει από την Ελλάδα. Ήμασταν μαζί εννέα χρόνια. Εγώ κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όλα καλά θα πάνε πιστεύω», εξομολογήθηκε.

Δείτε το βίντεο: