“Η Παπαγεωργίου δεν μπορεί να είναι η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη. Για μοντέλο είναι όμορφη αλλά…”
Νέα

“Η Παπαγεωργίου δεν μπορεί να είναι η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη. Για μοντέλο είναι όμορφη αλλά…”

“Η Παπαγεωργίου δεν μπορεί να είναι η αντικαταστάτρια της Μενεγάκη. Για μοντέλο είναι όμορφη αλλά…”

Το GNTM, η σχέση με τη μόδα και ο αγώνας για το AIDS

Στην κάμερα του “Πρω1νού” και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Μάκης Τσέλιος και αναφέρθηκε στην ανιψιά του Ελισάβετ Μουτάφη, το μέλλον του ατελιέ, τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και τον Billy Bo.

“Παντού στον κόσμο ένας οίκος μόδας έχει μια συνέχεια. Η Ελισάβετ θα προχωρήσει με το ατελιέ και τόσο μαζί μου όσο και με τη μητέρα της θα ασχοληθεί με την υψηλή ραπτική. Θα έχει τη δυνατότητα να δίνει η ίδια τις προτάσεις της.

Είδα το τρέιλερ για το GNTM. Είχα πει εδώ και καιρό ότι πρέπει να μπούνε και αγόρια. Τα αγόρια θα τρώγονται περισσότερο από τα κορίτσια. Κάποτε υπήρχε ο ΑΝΤ1 με τα καλλιστεία και βρίσκαμε τα καινούρια μας μοντέλα. Τώρα δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, οπότε μπορεί να βρεθούν από το GNTM.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μπορεί να είναι αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη, γιατί η Ελένη έχει κάνει απέραντο δρόμο. Για μοντέλο είναι πολύ όμορφη από εκεί και πέρα όμως δεν ξέρω πώς θα τα βγάλει πέρα. Την άκουσα μια μέρα που μιλούσε και ήταν ωραία. Από εκεί και πέρα θα δούμε.

Σχεδιαστής έγινα για τον Billy Bo. Μου άρεσε η μόδα. Δούλευα ως πωλητής αυτοκινήτων και ήμουν επιτυχημένος στη δουλειά μου. Ήθελα όμως να βοηθήσω τον Βασίλη να προχωρήσει. Όλοι μου έλεγαν πως θα χάσω τα χρήματά μου. Μα τα χρήματά μου ήταν 132.00 δραχμές που είχα πάρει αποζημίωση από την εταιρεία που έφυγα. Αυτά ήταν τότε.

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έμαθα ότι ο Βασίλης ήταν άρρωστος και από εκεί και έπειτα άρχισε ο αγώνας. Εννιά μήνες ένας μεγάλος μαρτυρικός αγώνας. Έφυγαν οι καθρέφτες από τα σπίτια γιατί δεν ήθελα να βλέπει τον εαυτό του. Έχω πρωτοφορέσει τη μάσκα το 1986. Από τότε ντύθηκα διαστημάνθρωπος. Τώρα το βλέπουμε με τον κορονοϊό.

Πολέμησα μετά τον Βασίλη για το θέμα του AIDS. Έκανα ένα βιβλίο με τίτλο ‘Και το όνειρο πάγωσε’, με εξώφυλλο τον Βασίλη”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο: