Η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει: «Δεν ήμουν μόνη ποτέ. Όμως κάποια πράγματα είναι μόνο για μένα»
Νέα

Η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει: «Δεν ήμουν μόνη ποτέ. Όμως κάποια πράγματα είναι μόνο για μένα»

Η Ρούλα Κορομηλά αποκαλύπτει: «Δεν ήμουν μόνη ποτέ. Όμως κάποια πράγματα είναι μόνο για μένα»

Όσα είπε για την προσωπική της ζωή και την τηλεόραση

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Ρούλα Κορομηλά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για τους ανθρώπους της ζωής της, την τηλεόραση και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

«Έχω περάσει γιορτές μόνη», είπε, ωστόσο τόνισε πως είναι διαφορετικό να το κάνεις κατ’ επιλογήν και διαφορετικό να στερείσαι την ελευθερία σου και να ζεις με τον φόβο του ιού.

Σαν άνθρωπος, δήλωσε πως είναι γεμάτη και ευγνώμων για όσα έχει εισπράξει. «Είμαι γεμάτος άνθρωπος. Λέω ευχαριστώ, ζητάω συγγνώμη όταν χρειαστεί, λέω σ’ αγαπώ. Αρκούμαι σε αυτά που έχω γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η ζωή μας είναι στιγμές και αυτές πρέπει να τις ζούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της, υποστήριξε πως  «Δεν ήμουν μόνη ποτέ. Απλά δεν είμαι άνθρωπος που προβάλλω την προσωπική μου σχέση. Θεωρώ ότι πρέπει να κλείνεται στο σπίτι καθενός. Κάποια πράγματα είναι για μένα. Δεν υπήρξα μόνη ποτέ αν εννοείς για σύντροφο. Στο σπίτι μου μπαίνουν άνθρωποι που είναι εχέμυθοι και δεν διαρρέουν πράγματα. Είναι 5 άνθρωποι», δήλωσε.

Μίλησε και για την τηλεόραση σήμερα. «Ελπίζω να ανοίξουν οι ορίζοντες της τηλεόρασης και να γίνουν τα πράγματα λίγο της εποχής μας. Είμαι γεμάτος άνθρωπος, έχω χορτάσει την επιτυχία, χαίρομαι για τα νέα παιδιά στην τηλεόραση. Πρέπει η τηλεόραση να αποκτήσει μια ποιότητα και μια ταυτότητα».

Με τα ριάλιτι δε διαφωνεί τόσο όσο με τον τρόπο που επιλέγονται οι παίκτες και στήνεται η παραγωγή.

Για το νέο αίμα στην τηλεόραση υποστήριξε πως είναι απαραίτητο, αλλά χρειάζεται στήριξη και κατεύθυνση. «Και επιλογές σωστές των ιθυνόντων πίσω από τις κάμερες διότι πολλές φορές την πληρώνουν οι παρουσιαστές χωρίς να φταίνε» συμπλήρωσε.

Τέλος, για τυχόν μελλοντικές επαγγελματικές κινήσεις, είπε χαρακτηριστικά: «Εάν επιστρέψω στην τηλεόραση, θα βγω μόνη μου να το ανακοινώσω. Θα ήθελα να πιστεύετε αυτά που φέρουν την υπογραφή μου και όχι αυτά που αιωρούνται στον αέρα».