Η Ρούλα Κορομηλά σε μία σπάνια εξομολόγηση: «Έσπασε κάτι μέσα μου, έτρωγα “ξύλο” και αρρώστησα, ακούμπησα τον θάνατο»
Νέα

Η Ρούλα Κορομηλά σε μία σπάνια εξομολόγηση: «Έσπασε κάτι μέσα μου, έτρωγα “ξύλο” και αρρώστησα, ακούμπησα τον θάνατο»

Η Ρούλα Κορομηλά σε μία σπάνια εξομολόγηση: «Έσπασε κάτι μέσα μου, έτρωγα “ξύλο” και αρρώστησα, ακούμπησα τον θάνατο»

Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη μίλησαν ανοιχτά και για την πολυσυζητημένη κόντρα τους

Κάποιοι τις ήθελαν στα «μαχαίρια» λόγω ανταγωνισμού αλλά εκείνες απέδειξαν πως όσα ακούγονταν γύρω από τις σχέσεις τους όλες αυτές τις δεκαετίες δεν ήταν τίποτα παραπάνω από αναλήθειες.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Ρούλα Κορομηλά όχι μόνο μίλησε για τη δική της τηλεοπτική διαδρομή αλλά μαζί απάντησαν για την υποτιθέμενη κόντρα τους.

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου.  Αν εγώ είχα τσακωθεί μαζί σου όπως κατά καιρούς λέγεται, απολύτως προσωπικά, δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Παρόλα αυτά είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον “Πρωινό καφέ”, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια να μην είμαι ευχαριστημένη από τη στιγμή που δεν κάνουμε τα ίδια προγράμματα» είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Τον λόγο πήρε η Ελένη Μενεγάκη:  «Άκουσα που είπαν κάνα δυο φορές “αυτές γιατί δεν βρέθηκαν ποτέ;”, και ομολογώ ότι και εγώ σκέφτηκα ότι εγώ ποτέ δεν έχω μαλώσει με τη Ρούλα, δεν έχουμε πέσει πάνω σε μία εκπομπή, δεν έχουμε κάτι να ανταγωνιστούμε. Δεν έχουμε πέσει η μία με την άλλη σε μία εκπομπή».

Και συνέχισε: «Σκέφτηκα “γιατί το συντηρούν αυτό, αφού δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε;”. “Βρε, μήπως έτσι σκέφτεται η Ρούλα για μένα;”. Μπορεί και να μου πέρασε από το μυαλό».

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε λόγο στη συνέχεια για «αυλή», για ανθρώπους οι οποίοι για τα δικά τους συμφέροντα διέρρεαν ψευδείς πληροφορίες για εκείνη στα Μέσα και όταν το αντιλήφθηκε έκοψε κάθε σχέση μαζί τους,

«Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα, υπήρχαν διάφοροι άνθρωποι δίπλα μας. Θα το συνάντησες και εσύ αυτό. Κάποια στιγμή βλέποντας κάποια δημοσιεύματα, και έλεγα πώς γίνεται να βγαίνει αυτό στον Τύπο, τελικά ανακάλυψα ότι κάποιοι από τους 5 έκαναν τις διαρροές. Αυτό στην αρχή δεν το είχαμε υποπτευθεί. Συνειδητοποίησα ότι κάποιοι άνθρωποι γύρω μας είναι επικίνδυνοι μοχλοί. Κόβοντας όλη αυτή την αυλή, ηρέμησε το κεφάλι μου».

Σε άλλο σημείο σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν την έβγαζα την πίεση της δουλειάς στο σπίτι. Όταν πήγαινα στο σπίτι, ήμουν μεταλλαγμένη. Καταπιεζόμουν, γιατί δεν ήθελα να τον δυσαρεστήσω, δεν ήμουν ο εαυτός μου κι αυτό ίσως ενίσχυσε τη διάλυση των σχέσεων. Όποτε άφησα τη φόρτιση της δουλειάς να περάσει στο σπίτι, χώρισα. Έδωσα πολύ μεγαλύτερο βάρος στη δουλειά, γιατί όταν κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να το συνεχίσεις αυτό, πρέπει να παλέψεις περισσότερο. Αυτό το έκανα και το πλήρωσα ακριβά».

«Δεν άντεξα, έσπασε κάτι μέσα μου και λέω “Η Ρούλα πού είναι; Ποιος την αγαπάει; Ποιος νοιάζεται γι’ αυτήν;”. Εκτός από την οικογένειά μου, που είναι το στήριγμά μου. Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με μένα, να δω τι γίνεται μέσα μου. Με όλη αυτή την πίεση, με όλο το άγχος, με όλο αυτό το ξύλο που έτρωγα από αριστερά και δεξιά, να λένε για μένα και να προσπαθώ να τα καλύπτω για να μην στεναχωρώ τους γονείς μου. Ξαφνικά τότε ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ κι αρρώστησα. Δεν άντεχα, δεν είχα δυνάμεις. Πήγαινα να σκεφτώ και δεν μπορούσα να σκεφτώ, δε μπορούσα να κοιμηθώ, δεν με κράταγαν τα πόδια μου. Ήμουν σε μία πολύ άσχημη κατάσταση. Εννοείται πως φοβήθηκα. Όχι να μη χάσω τη δουλειά μου, ότι θα πεθάνω φοβήθηκα. Αποσύρθηκα, πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, με άγγιξε» είπε σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής η παρουσιάστρια.