Η σπάνια συνέντευξη της Ρίτσας Μπιζόγλη και η πιο δύσκολη στιγμή της στον «αέρα»: «Αρχίζει και με πνίγει αυτό το πράγμα και έκανα μια κίνηση με το χέρι, δεν μπορούσα να πάω παρακάτω»
Νέα

Η σπάνια συνέντευξη της Ρίτσας Μπιζόγλη και η πιο δύσκολη στιγμή της στον «αέρα»: «Αρχίζει και με πνίγει αυτό το πράγμα και έκανα μια κίνηση με το χέρι, δεν μπορούσα να πάω παρακάτω»

Η σπάνια συνέντευξη της Ρίτσας Μπιζόγλη και η πιο δύσκολη στιγμή της στον «αέρα»: «Αρχίζει και με πνίγει αυτό το πράγμα και έκανα μια κίνηση με το χέρι, δεν μπορούσα να πάω παρακάτω»

Όσα είπε για τις δυσκολίες της δημοσιογραφίας, τον Γιώργο Καραϊβάζ και την... εμμονή της στα λάθη

Η Ρίτσα Μπιζόγλη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια σπάνια συνέντευξη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αρχικά ήταν να σπουδάσει στο ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι στο οποίο δεν πήγε ποτέ αφού τελικά την κέρδισε η δημοσιογραφία.

«Είμαι 11 χρόνια στον ΑΝΤ1. Ήμουν στον Alpha πρώτα. Έχω 27 χρόνια στη δημοσιογραφία» είπε.

«Η δημοσιογραφία ήταν κόντρα ρόλος για μένα. Υπήρχε το Εργαστήρι τότε, ήμουνα πολύ καλή. Επέλεξαν μία ομάδα και την έστειλαν στο Στούντιο 5 που έκανε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και ήμουν κι εγώ» είπε.

Όπως είπε, εκτός δελτίου δεν είναι όπως τη βλέπουμε στην τηλεόραση.

«Δεν στηρίζω την εικόνα που έχω στις ειδήσεις εκτός δουλειάς. Είμαι ένας άλλος άνθρωπος, κυκλοφορώ άβαφη και φοράω σκισμένα τζιν» είπε.

Εξήγησε ότι έχει μία ροπή στα λάθη.

«Έκανα εξαντλητική γυμναστική, πολύ σκληρή γιόγκα. Ένα πρωί ξύπνησα και κατέληξα στο νοσοκομείο διότι δεν ανέπνεα. Έχω δύο κήλες.

Έχω μια εμμονή στο λάθος. Έχω πάει να ψωνίσω, παίρνω τα σκουπίδια αλλά δεν πήρα τσάντα. Πάω στα μαγαζιά και την ώρα που πάω να μπω στο μαγαζί βλέπω ότι δεν έχω τσάντα» είπε.

Μίλησε και για τις δυσκολίες στη δουλειά της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όταν κλείνει μια πόρτα δεν ανοίγει ένα παράθυρο. Αυτό που μαθαίνεις είναι ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αυτό σε τραβάει πίσω».

Μίλησε ακόμα και για τις στενάχωρες στιγμές στο δελτίο ειδήσεων.

«Είμαστε εκπαιδευμένοι να μην δείχνουμε τα συναισθήματά μας στον αέρα, δεν αφορά κανέναν» είπε αναφερόμενη στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ που δάκρυσε. «Την ώρα που άκουσα “το παιδί του” νομίζω ότι για μένα μπήκε τελεία. Αρχίζει και με πνίγει αυτό το πράγμα και έκανα μια κίνηση με το χέρι, δεν μπορούσα να πάω παρακάτω».

«Δεν λέω την άποψή μου στο δελτίο αλλά υπάρχει τρόπος να την καταλάβει κανείς, υπάρχει τρόπος να τη δείξεις αλλά και πάλι δεν αφορά κανέναν. Θες να ακούσεις τι άποψη έχω εγώ;

Κοιτάνε την εικόνα σου. Δεν πιστεύω ούτως ή άλλως πολύ στο θέμα της ομορφιάς. Πιστεύω ότι αυτό που μπορεί να τραβήξει έναν τηλεθεατή είναι τα λαμπερά πρόσωπα, οι άνθρωποι με χιούμορ, που τσαλακώνονται, που είναι συμπαθείς. Δεν είναι κακό πράγμα» είπε για το τι προτιμά ο κόσμος στα δελτία.

Όσο για τα χαρακτηριστικά της, «είμαι πολύ συνεσταλμένη -που δεν είναι καλό- και έχω πολύ πάθος σε ό,τι κάνω» είπε.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε και μία αστεία στιγμή που έζησε στο Καστελόριζο όταν από την κούραση «πάλευε» επί 10 λεπτά να μπει σε λάθος δωμάτιο.

Απαντώντας στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν μαγειρεύει και αν τρώει είπε:

«Είχα ένα πρόβλημα με την υγεία μου και έχανα κιλά και σταμάτησα να κάνω γυμναστική. Δεν λες ότι είμαι κι η Λωξάντρα όταν μαγειρεύω. Με λίγη καλή θέληση τρώγεται».

«Αγαπάω τα ζώα και τα αδέσποτα λίγο παραπάνω. Τα βοηθάμε όσο μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, τα στειρώνουμε, τα βοηθάμε» αποκάλυψε.

Από τα τελευταία πράγματα που ανέφερε ήταν:

«Οι Έλληνες τηλεθεατές θέλουν περισσότερο μια αντρική φιγούρα στα δελτία ειδήσεων. Οι άντρες έχουν περισσότερο άνοιγμα στο κοινό».