Η συμφωνία, η απειλή, η παρακολούθηση και μία επίθεση
Νέα

Η συμφωνία, η απειλή, η παρακολούθηση και μία επίθεση

Η συμφωνία, η απειλή, η παρακολούθηση και μία επίθεση

Η συμφωνία της Μαρίνας με την Κάτια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», η απειλή του Αχιλλέα στον Ζντράβκο στο «Έλα στη θέση μου», ο Γιάνναρης συλλαμβάνει τον Βογιατζή στην «Επιστροφή», ενώ ο Ορφέας παρακολουθεί την Άννα τη στιγμή που γίνεται αιματηρή επίθεση στον Νίκολα, στο «Τατουάζ».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Μαρίνα κάνει μια συμφωνία με την Κάτια, αγνοώντας ότι η Κάτια δεν έχει σκοπό να την τηρήσει.

Ο Δημήτρης περνάει δύσκολες ώρες, επειδή δεν μπορεί να είναι κοντά στη Σοφία και στο νεογέννητο γιο του, ενώ αντίθετα ο Γιώργος πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ταυτόχρονα, η Κάτια και η Έλλη κάνουν κοινό «μέτωπο», αποφασίζοντας ότι το παιδί του Δημήτρη και της Σοφίας δεν πρέπει ποτέ να μπει στην οικογένεια.

Ο Κωστής περνάει χρόνο με τη Μελίτη κι έρχονται κοντά, με αποτέλεσμα η Λίλιαν να νιώθει ότι η κόρη της απομακρύνεται από εκείνη και αναζητά την αγάπη των βιολογικών της γονιών. Ο φόβος της αυτός ενισχύεται όταν η Μελίτη της ζητάει να πάνε στο νοσοκομείο να δουν τη Μαρίνα.

Εν τω μεταξύ, η Ρένα είναι ευτυχισμένη που έχει συνέλθει η Μαρίνα κι έρχεται πιο κοντά με τον Αντρέα.

Παράλληλα, ο Φώτης είναι συγκλονισμένος από την αποκάλυψη ότι η Μαρίνα είναι κόρη του. Κι ενώ δεν αποκαλύπτει στη Μάρθα ότι γνωρίζει την αλήθεια, αποφασίζει να πάει στην Κάτια…

«Έλα στη θέση μου»

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να στριμώξει τον Ζντράβκο για να παραδεχτεί ότι κρατά όμηρο την Ρενάτα.

Ο Ζούβας πηγαίνει κρυφά στο χώρο της Σύλβιας για ν’ ανακαλύψει ποιος είναι πίσω από την επίθεση, όμως η Σύλβια τον ακολουθεί και η σύγκρουσή τους θα τους φέρει πολύ κοντά στην αποκάλυψη ότι δίπλα βρίσκεται η Ρενάτα!

Ο Αντρέας θυμάται ότι η Σύλβια είναι κόρη του και προσπαθεί να βρει τρόπους να ενώσει τα κομμάτια από τα κενά της μνήμης του.

Αχιλλέας παίρνει το ρίσκο να απειλήσει ανοιχτά τον Ζντράβκο και η συνάντησή τους στη Sofo γίνεται εκρηκτική.

«Η επιστροφή»

Ο Ορέστης έχει διαβάσει το γράμμα της Λυδίας προς τον Παύλο και απαιτεί να μάθει από  την Αθηνά όλη την αλήθεια.

Ο Στέφανος με τη Δανάη έρχονται κοντά και ο Στέφανος αποφασίζει να γίνει πιο τολμηρός μαζί της.

Μετά τις αποκαλύψεις της Αθηνάς, ο Ορέστης πηγαίνει στο σπίτι του Ζερβού έξαλλος, για να του ζητήσει τα ρέστα για όλα αυτά που έμαθε για τον Παύλο. Την ίδια στιγμή μετά από μία οργανωμένη  επιχείρηση  της αστυνομίας ο Γιάνναρης συλλαμβάνει τον Βογιατζή.

Λίγες ώρες χωρίζουν την οικογένεια της Έλενας από την αλήθεια και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της ανάκρισης. Θα ομολογήσει ποιος ήταν ο εντολέας του;

«Το σόι σου»

Η Μπέλα ποστάρει ένα βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό σε όλη την Ελλάδα και ως Ντάνο.

Οι Χαμπέοι αναρωτιούνται αν η οικειότητα μεταξύ τους οφείλεται στο γεγονός ότι εκείνος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο σήριαλ που βασίζεται στο διήγημά της ή αν τρέχει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους. Η Μπέλα υποστηρίζει ότι η σχέση τους είναι άκρως επαγγελματική αλλά η Χαρούλα και η Λυδία έχουν λόγους να πιστεύουν το αντίθετο.

Οι Χαμπέοι ενθουσιάζονται στην προοπτική να προστεθεί στο σόι τους μία τόσο ξεχωριστή και διάσημη προσωπικότητα και αποφασίζουν να τον καλέσουν στο Κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Φυσικά, ως οικογένεια δεν διακρίνονται για την ψυχραιμία τους και τα πράγματα δεν αργούν να παρεκτραπούν…

«Πέτα τη φριτέζα»

Μια μυστηριώδης ξανθιά τρέσα γίνεται αντιληπτή απ’ τον Αντρέα και οι εικασίες δίνουν και παίρνουν. Κυρίως επειδή η εν λόγω τρέσα  θα πέσει στα περίεργα χέρια της Ζαμπέλας.

Παράλληλα ο Κίμωνας έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Σωκράτη και για πρώτη φορά επικοινωνεί με τη μητέρα του μαθαίνοντας κάτι που του αλλάζει όλο το σκεπτικό για κείνη. Ο Αντρέας προσπαθεί να καταλάβει ποιο είναι το μυστικό που του φυλάει ο στρατηγός Στούμπος αλλά τα βρίσκει σκούρα.

Από σπόντα, τελικά, το μυστικό αποκαλύπτεται από τον στρατηγό στον πλέον λάθος άνθρωπο…

«Το Τατουάζ»

Ο Στέφανος νιώθει μεγάλη ντροπή γι’ αυτό που έγινε με την Όλγα και ζητά συγνώμη από τη Νίκη για την παρεξήγηση.

Ο Νικόλας επιστρέφει και η Αθηνά πετάει απ’ τη χαρά της. Οι δημοσιογράφοι «επιτίθενται» στην Ελένη και ο Σωκράτης δέχεται να την συνοδεύσει μέχρι την παραλία για να μην την ενοχλήσει κανείς…

Ο Ορφέας παρακολουθεί την Άννα και τον Αλέξανδρο από μακριά και περιμένει την  στιγμή για να επιτεθεί!

Ο Σέκερης καταλαβαίνει ότι η Τατιάνα είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον Τόνυ και απευθύνεται στον αρχηγό της Αστυνομίας. Η Τατιάνα λαμβάνει κι άλλο γράμμα από τον Ορφέα και ο Σέκερης αποφασίζει να αλλάξουν στρατηγική.

Η προειδοποίηση του Τόνυ προς τον Νικόλα προκειμένου να σταματήσει την έρευνα για τα όπλα, δεν πτοεί τον Νικόλα που είναι αποφασισμένος να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε κι όλα πια δείχνουν ότι η φιλική τους σχέση τερματίζεται οριστικά.

Ο Ορφέας στέλνει στον Παύλο ένα γράμμα στο οποίο τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει και η εξέλιξη αυτή αναστατώνει πάρα πολύ την οικογένεια Μελά που νιώθει πια εγκλωβισμένη στη δολοφονική μανία του Ορφέα.

Η Αμαλία κάνει με τη Μίνα μια ακόμα συνεδρία, στη διάρκεια της οποίας καταρρέει ψυχολογικά, αλλά παράλληλα αρνείται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα.

Η Αθηνά ζητά από τον Νικόλα να παντρευτούν και ο ενθουσιασμός του ζευγαριού είναι τεράστιος, χωρίς να ξέρουν ότι ο κίνδυνος για τον Νικόλα καραδοκεί.

Στο μεταξύ ο Τόνυ προτείνει στην Τατιάνα, η οποία είναι εγκλωβισμένη στα συναισθήματά της, να πάνε μια εκδρομή στο Γαλαξίδι. Κι ενώ ο Ορφέας, έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί την Άννα, μια αιματηρή επίθεση στον Νικόλα, έρχεται να επιβεβαιώσει την προειδοποίηση του Τόνυ ότι παίζει με τη φωτιά.