Η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Alpha: «Ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου»
Νέα

Η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Alpha: «Ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου»

Η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Alpha: «Ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου»

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη μεταγραφή

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι και επίσημα η μεγάλη μεταγραφή του Alpha όπως έγινε γνωστό και με σχετική ανακοίνωση.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέρασε την πύλη των εγκαταστάσεων του ενημερωτικού τομέα του καναλιού που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Star.

Όπως είναι φυσικό οι δημοσιογράφοι την περίμεναν υπομονετικά για τις πρώτες δηλώσεις και φυσικά για περισσότερες πληροφορίες ως προς το ποια ζώνη αναλαμβάνει.

Η ίδια αρνήθηκε ευγενικά να δώσει λεπτομέρειες τηρώντας πιστά το πρωτόκολλο και παραπέμποντας στο κανάλι.

Μίλησε όμως για τα συναισθήματά της καθώς επιστρέφει σε γνώριμα μέρη όπως θα ακούσετε.

«Σεβασμός στους ανθρώπους που ξεροσταλιάζουν για το ρεπορτάζ. Κάνουμε την ίδια δουλειά. Χρειάζεται σεβασμός στους ανθρώπους που κάνουν δημοσιογραφία και ρεπορτάζ. Έχω δει απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν τόσα χρόνια» είπε αρχικά.

«Εγώ θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου. Γιατί τα υπόλοιπα ως παρουσιάστρια παλαιάς κοπής θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Όλα αυτά τα ανακοινώνει ο σταθμός, όχι οι δημοσιογράφοι-παρουσιαστές. Μπορώ να σας πως λοιπόν ότι σε αυτό το κτίριο που βλέπετε εργαζόμουν 5 ολόκληρα χρόνια γιατί εδώ στεγαζόταν κάποτε μόνο το Star. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου τα τελευταία 24ωρα ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Και χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι εδώ» είπε.

Για τις προτάσεις που δέχτηκε είπε: «Δεν θα δώσω ποτέ μου καμία πληροφορία για οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να έχει γίνει ή να μην έχει γίνει με κάποιον σταθμό. Και αν έχει γίνει είναι τεράστια τιμή μου».

Όπως είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πιο πιθανό είναι να τη δούμε στη ζώνη 11-1.

https://streamable.com/7k30xi