«Η τέλεια απόδραση»: Στα παρασκήνια του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha – Τι δήλωσαν Φερεντίνος και Πρέλεβιτς
Νέα

«Η τέλεια απόδραση»: Στα παρασκήνια του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha – Τι δήλωσαν Φερεντίνος και Πρέλεβιτς

«Η τέλεια απόδραση»: Στα παρασκήνια του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha – Τι δήλωσαν Φερεντίνος και Πρέλεβιτς

Πρεμιέρα το Σάββατο στις 20:00

Το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε περισσότερες από 17 χώρες, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στον Alpha.

Ο λόγος για την «Τέλεια απόδραση» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Απριλίου, στις 20.00, με τον Χρήστο Φερεντίνο να αναλαμβάνει να ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη κάθε Σάββατο βράδυ με τη βοήθεια της Άννας Πρέλεβιτς και παραγωγό τον Νίκο Κοκλώνη.

Το Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια του νέου τηλεπαιχνιδιού και μίλησε με τους δύο παρουσιαστές.

«Είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό πλατό, με πολύ ωραία δώρα. Όποια ομάδα απαντήσει σωστά και στις 10 ερωτήσεις που έχει το παιχνίδι τότε κερδίζει όλα τα δώρα που έχει το παιχνίδι. Τα παίρνει όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που με επέλεξαν. Την πρεμιέρα θα τη δω με την παρέα μου γιατί την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία. Τα παιδιά μου είναι πλέον στην παρέα των φίλων μου. Πάντα λέγαμε για κάτι εβδομαδιαίο και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη επιλογή. Η Άννα θα είναι η υπεύθυνη του κλουβιού. Ήταν πρόταση του σταθμού και μου άρεσε πάρα πολύ», είπε ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Δίπλα στον Χρήστο νιώθω πάρα πολύ ήρεμη. Δεν τον πιστεύω που τον βλέπω στο πλατό, καρδούλες παντού. Για γούρι έχω ένα ζευγάρι παπούτσια που τα είχα βάλει στο δοκιμαστικό και τα έφερα και τα έχω στο καμαρίνι», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Πρέλεβιτς.

https://streamable.com/k5o8xc

Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα.

Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους. Αν καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να ανοίξουν τα δώρα!

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε και στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

https://streamable.com/92jggs?fbclid=IwAR2TgTL83Nym005pt9Gd3iFYBL0mxdRJmMk_mzWuZSGEff9lGq9aTDfxhic