«Η τούρτα της μαμάς»: Ποια παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής θα παίξει στη σειρά;
Νέα

«Η τούρτα της μαμάς»: Ποια παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής θα παίξει στη σειρά;

«Η τούρτα της μαμάς»: Ποια παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής θα παίξει στη σειρά;

Αυτή κι αν είναι έκπληξη!

Αναμφισβήτητα η «Τούρτα της μαμάς» της ΕΡΤ έγινε από τις αγαπημένες αλλά και τις viral σειρές των τηλεθεατών.

Το πετυχημένο δίδυμο των Ρήγα-Αποστόλου την επόμενη σεζόν και μετά την περσινή επιτυχία έχουν ετοιμάσει -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews.gr- μια σειρά από guest star εμφανίσεις που θα περάσουν από το σαλόνι της πιο αγαπητής οικογένειας της ελληνικής τηλεόρασης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που από πέρυσι είχαν σκεφτεί πως θέλουν να κάνει guest εμφάνιση είναι φυσικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Την περασμένη σεζόν της «Τούρτας», η παρουσιάστρια του Star είχε την τιμητικής της στη σειρά.

Η θρυλική Μαριλού στο πρόσωπο της Ζήνας έπαιρνε την εκδίκηση της από την επίσης παρουσιάστρια νύφη της, τη Βέτα (Ιωάννα Πηλιχού), που δεν συμπαθεί καθόλου και που υποτίθεται ότι κάνει παρόμοια εκπομπή με τη Ζήνα στην ίδια ζώνη σε άλλο κανάλι.

Η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη ανέβαζε τακτικά στον λογαριασμό της τα αποσπάσματα που αναφέρεται το όνομά της:

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η κρούση είχε γίνει από πέρυσι τον Μάιο από τον ίδιο τον Δημήτρη Αποστόλου που είναι και προσωπικός της φίλος, με τη Ζήνα Κουτσελίνη να έχει υποσχεθεί πως θα βρεθεί στο τηλεοπτικό σαλόνι της τηλεοπτικής της θαυμάστριας Μαριλούς.

Ωστόσο πέρυσι η επικαιρότητα και ο θάνατος του Γιώργου Καραϊβάζ -που κόστισε πολύ σε όλη την ομάδα της Ζήνας αλλά και στην ίδια προσωπικά- δεν επέτρεψε να υλοποιηθεί αυτή η συνεργασία. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες,  όσοι γνωρίζουν καλά τη Ζήνα πιστεύουν πως λίγο μετά την πρεμιέρα της θα κάνει και την παρθενική της εμφάνιση ως ηθοποιός στην «Τούρτα της μαμάς».

Η ίδια πάντως είχε πει τον Νοέμβριο του 2ο20 στο Star.gr για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στη σειρά:

«Μμμ… ας το αφήσουμε για έκπληξη. Πάντως η Έμμα μου θέλει να παίξει πολύ στη σειρά. Θέλει να κάνει ρόλο κόντρα σε μένα! Κάνε παιδί να δεις καλό!»