Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;
Νέα

Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια;

Τι είπαν και οι δύο;

Ποια άλλη μαγείρισσα έχει ταυτιστεί περισσότερο με την Ελένη Μενεγάκη από τη Βέφα Αλεξιάδου;

Έτσι έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην «Ελένη» και παρουσίασε την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Ήσουν πάντα εκεί» ενώ μίλησε και για τα χρόνια της τηλεόρασης, την οικογένειά της και την απώλεια αγαπημένων της ανθρώπων.

Η Ελένη προλόγισε τη συνέντευξη ως εξής:

«Με είχε εντυπωσιάσει, άκουγα ότι είναι χημικός αλλά η αγάπη της ήταν η μαγειρική. Ήταν κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι με τη Βέφα και τη μεγάλη της επιτυχία έβαλε στο μυαλό πολλών άλλων παιδιών να σκέφτονται τη μαγειρική σαν επάγγελμα. Το πήγε σε άλλο επίπεδο. Σχεδόν ποτέ δεν ερχόταν μόνη της στην εκπομπή, τις περισσότερες φορές την έφερνε ο άντρας της, κάποιες φορές η μικρή της κόρη»

Η κυρία Βέφα δήλωσε πως τα χρόνια της τηλεόρασης ήταν «ονειρικά» και νιώθει «πολύ χαρά που άνοιξε το δρόμο για την τηλεοπτική μαγειρική».

«Η απλότητά μου και η φιλική μου διάθεση ήταν αυτά που κέρδισαν τον κόσμο» εκτιμά, ενώ θυμάται πως είχε στείλει γράμμα στην ΕΡΤ για να κάνει τηλεόραση ωστόσο δεν την «εμπιστεύτηκαν».

«Μόλις άνοιξαν τα ιδιωτικά κανάλια, χτύπησα την πόρτα του ΑΝΤ1 και άνοιξε» λέει και συνεχίζει αναφέροντας πως η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη της στάθηκαν και τη βοήθησαν.

«Τους χρωστώ ευγνωμοσύνη που ήταν παρουσιάστριές μου» συμπληρώνει.

Δηλώνει πλήρης και χορτασμένη. «Μου έχουν χαρίσει όλο τον κόσμο» λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την οικογένειά της και την απώλεια αγαπημένων της ανθρώπων, του συζύγου της αλλά και των δύο παιδιών της.

«Ο Κώστας με κέρδισε και ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήταν η σκιά μου. Ήταν ερωτευμένος μαζί μου μέχρι την ώρα που έκλεισε τα μάτια του» προσθέτει.

Λέει χαρακτηριστικά πως μπορεί να έχει μείνει χωρίς οικογένεια, δεν έχει μείνει όμως χωρίς φίλους. «Έχω τους δύο γαμπρούς μου και τις εγγονές μου» αναφέρει και συνεχίζει δηλώνοντας πως αγαπά να είναι μόνη, αν και η ζωή της είναι γεμάτη φίλους.

«Αυτό που λέει είναι ένα μάθημα για όλους μας ειδικά όταν το λέει ένας άνθρωπος που έχασε δύο παιδιά. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς παλεύεται αυτό που έζησε.

Καλή επιτυχία στο νέο σου δημιούργημα!

Κυρία Βέφα μου! Κυρία Βέφα μου! Με πολλή αγάπη, γιατί όταν σε βλέπω μου θυμίζεις μια εποχή στην επαγγελματική μου ζωή πιο αθώα, πιο ανέμελη» είπε η Ελένη όταν τελείωσε  η συνέντευξη.