Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το «Γράμμα για σένα»: «Ήρθε το σύμπαν και μου σήκωσε πλακάτ»
Νέα

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το «Γράμμα για σένα»: «Ήρθε το σύμπαν και μου σήκωσε πλακάτ»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για το «Γράμμα για σένα»: «Ήρθε το σύμπαν και μου σήκωσε πλακάτ»

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά της;

Καλεσμένη στο «Πρωινό» βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος της εκπομπής «Γράμμα για σένα» εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Ήταν μια αναγκαστική διαδρομή με όλες αυτές τις εξελίξεις. Τα είχα πει ότι δεν μπορούμε να πάμε με τα συγκεκριμένα δεδομένα γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να ταξιδέψει. Είχα ζητήσει μια άλλη δομή στην εκπομπή, όμως το κανάλι ήθελε τα συγκεκριμένα. Εγώ από την αρχή ήθελα να κάνω μια πιο χαρούμενη εκδοχή.

Δεν φτάνει, άλλωστε, αυτό που έκανα όλα τα χρόνια; Ήρθε το σύμπαν και μου σήκωσε πλακάτ. Τι άλλο να μου πει; Πρέπει να ακούς λίγο τα σημάδια και να αφουγκράζεσαι τις διδαχές», τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Φαίη Σκορδά την ρώτησε αν έχει σκοπό να συζητήσει για να κάνει το «Γράμμα για σένα» σε άλλο κανάλι με την παρουσιάστρια να απαντάει: «Ούτε γι’ αστείο» ενώ ξεκαθάρισε όσον αφορά τη συνεργασία της με το OPEN: «Δεν δεσμεύομαι με το OPEN, είναι έτσι το συμβόλαιο που ούτε αυτοί δεσμεύονται ούτε εγώ».

Συζητώντας για τις επαγγελματικές της επιθυμίες δήλωσε: «Σίγουρα θα ήθελα να κάνω μια infotainment εκπομπή, νομίζω είναι το επόμενο βήμα».

Όσον αφορά την μακρόχρονη παρουσία της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» εξήγησε: «Έμεινα στο “Πάμε Πακέτο” τόσα χρόνια γιατί το “Πάμε Πακέτο” είχε απόλυτη επιτυχία. Δεν αφήνεις κάτι τόσο επιτυχημένο.

Ακόμα και η τελευταία χρονιά στον Alpha, είχε την υψηλότερη τηλεθέαση. Ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Δεν είναι ότι άφησα το κόνσεπτ γιατί δεν πήγαινε καλά. Αλλά κάποτε πρέπει να κλείνουν οι κύκλοι».

Τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε: «Έχω κάτι στο μυαλό μου πολύ συγκεκριμένο, με πολύ θετικό πρόσημο». Η Φαίη Σκορδά την ρώτησε αν έχει προχωρήσει σε κουβέντες με κάποια κανάλια: «Έχω κάνει ήπιες κουβέντες με δύο ανθρώπους. Δεν μπορώ να πω τώρα κανάλι. Δεν θα πω γιατί αν δεν γίνει θα είμαι ανακόλουθη», δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε τα βίντεο: