Είδηση – “βόμβα”: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά!
Νέα

Είδηση – “βόμβα”: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά!

Είδηση – “βόμβα”: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Φαίης Σκορδά!

Οι κοινές τους φωτογραφίες

Ερωτευμένη και μάλιστα εδώ και έναν χρόνο είναι η Φαίη Σκορδά.

Το νέο έγινε γνωστό και έσκασε κυριολεκτικά σαν “βόμβα” και μάλιστα με εξώφυλλο γνωστού περιοδικού που κυκλοφορεί αύριο.

Τα υπονοούμενα που τον τελευταίο καιρό είναι διάσπαρτα στην εκπομπή της, οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και οι αινιγματικές απαντήσεις της παρουσιάστριας προφανώς και έχουν βάση τελικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο κυκλοφορεί ένα τεύχος -έκπληξη, γεμάτο αγάπη! Μην το χάσετε! Hello!, το ομορφότερο εβδομαδιαίο περιοδικό για την Ελλάδα & τον κόσμο! #hola #hello #internationalmagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello) στις

Ο νέος άνδρας στη ζωή της δεν έχει καμία άμεση σχέση με τη Showbiz. Αντίθετα πρόκειται για έναν άνθρωπο της… επιστήμης και δη των υπολογιστών καθώς διαθέτει μια μεγάλη εταιρεία digital marketing και δημιουργίας sites, που έχει φτιάξει μεταξύ άλλων και το site ενός συνεργάτη της Φαίης, του pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη αλλά φυσικά και το δικό της!

Μάλιστα, το προσωπικό site της Φαίης το είχε δημιουργήσει όσο ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάγκα, οπότε η επαγγελματική τους γνωριμία πηγαίνει αρκετά πίσω στον χρόνο.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος, όπως είναι το όνομά του, είναι καταξιωμένος στον χώρο του, έχει εργαστεί για λογαριασμό της Google ενώ ταξιδεύει πολύ συχνά στην Αμερική.

Η Φαίη αποφάσισε λοιπόν υπό άκρα μυστικότητα να προχωρήσει στη ζωή της και πλέον δεν θέλει άλλο να κρυφτεί!