Ηλιάνα Μαυρομάτη: Το «Αυτή η νύχτα μένει», η απώλεια του μπαμπά της και η γυναικεία φιλία
Νέα

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Το «Αυτή η νύχτα μένει», η απώλεια του μπαμπά της και η γυναικεία φιλία

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Το «Αυτή η νύχτα μένει», η απώλεια του μπαμπά της και η γυναικεία φιλία

Όσα είπε στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη υποδύεται τη «Ζέτα» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» και βρέθηκε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού όπου μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και τη μεγάλη απώλεια της ζωής της.

«Όταν έφυγε ο πατέρας μου, οι πλάκες μου μετακινήθηκαν συθέμελα. Ένιωσα ότι άλλαξα ριζικά ως άνθρωπος, η θέασή μου στη ζωή, το πώς αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, τον έρωτα, τον θάνατο, όλα. Άλλαξαν όλα», δήλωσε και συνέχισε:

«Η μητέρα μου είχε αμφιβολίες για το αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες αυτής της δουλειάς. Ήθελαν και οι δύο να είμαι καλά και να χαίρομαι τη ζωή μου, να την ευχαριστηθώ. Προσπαθώ να το κάνω. Νομίζω από αντίδραση δεν ήταν η πρώτη μου τάση να πάω στην ηθοποιία».

Για το «Αυτή η νύχτα μένει»: «Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και όταν βρέθηκα στο γραφείο για να μου κάνουν την πρόταση για τη σειρά, είδα το κείμενο με τον τίτλο και λέω “κοίτα να δεις, ωραία θα είναι”. Ρώτησα για το ποιοι θα παίζουν μαζί και ξετρελάθηκα. Ήταν από τα πιο βασικά κίνητρα. Κάνουμε γυρίσματα στα μπουζούκια στις 7μιση το πρωί».

Για τη σχέση της Ζέτας με τον Στρατή: «Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σουρεαλιστική και ενδιαφέρουσα σχέση ανάμεσά τους. Εγώ στη δικιά μου ζωή δεν σχεδιάζω καθόλου. Οπότε θα το αφήσω να πάει όπως θέλει το σενάριο, δεν σκέφτομαι πώς θα ήθελα να τους δω».

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι σπιτόγατα και τα μπουζούκια δεν είναι ο τρόπος που θα σκεφτεί να διασκεδάσει, ωστόσο το έχει κάνει κάποιες φορές και έχει περάσει πολύ ωραία!

«Οι άνθρωποι που είναι γύρω μου δεν αντέχουν ότι είμαι παροσμητική και μπορεί να είμαι εκρηκτική και απότομη ή να είμαι υπερευαίσθητη. Μπορεί να με αγαπάνε και για τα ίδια. Παλιά έκλαιγα για τα πάντα, μετά τον χαμό του πατέρα μου άλλαξε αυτό».

Η ηθοποιός μίλησε για τη γυναικεία φιλία, την οποία βλέπουμε στη σειρά: «Αν δεν είχα ζήσει μια τέτοια γυναικεία φιλία στη ζωή μου κι εγώ και η Κόρα, δεν θα μπορούσαμε να το ερμηνεύσουμε στη σειρά. Η γυναιοκεία φιλία υπάρχει και για τις δυο μας, δεν είμαστε καθόλου ανταγωνιστικές».