Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Από το GNTM έφυγα γιατί όπου δεν χωράω φεύγω…»
Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Από το GNTM έφυγα γιατί όπου δεν χωράω φεύγω…»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Από το GNTM έφυγα γιατί όπου δεν χωράω φεύγω…»

Έχει κρατήσει επαφές με τους κριτές του διαγωνισμού μόδας;

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράστηκε τις εντυπώσεις της από την εμπειρία της μέχρι στιγμής στα τηλεοπτικά λημέρια ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να σχολιάσει και το φετινό GNTM.

«Ζω όλα τα συναισθήματα, το χαίρομαι, αλλά και αγχώνομαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι και αν δεν κάνω κάτι καλά, γιατί εντάξει καινούργια είμαι. Δύο μήνες είμαι στην τηλεόραση, προσπαθώ να μάθω πάρα πολλά πράγματα. Είμαι εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σίγουρα κάνω λάθη, αλλά μου αρέσει. Είναι σίγουρα διαφορετικό το live, αλλά και στο GNTM ήμασταν ελεύθεροι. Είναι αλλιώς το ζωντανό όμως».

Για το τι άλλο θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση, η ίδια είπε: “Είμαι ανοιχτή σε όλα. Όπου νομίζουν ότι μπορώ να υπηρετήσω και να είμαι καλή. Ένα show μόδας είναι σίγουρα το στοιχείο μου, αλλά είμαστε πολλοί στον Alpha”.

Περνώντας στο κεφάλαιο GNTM είπε:

«Βλέπω GNTM φυσικά. Μου φαίνεται διαφορετικό χωρίς εμένα. Θα το έβλεπα ούτως ή άλλως. Το GNTM βοηθάει νέα παιδιά και τους δίνει ένα βήμα. Αν είσαι καλός θα ξεχωρίσεις. Ξέρω ποιοι πάνε στον τελικό, όποτε δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί θα κάνω spoiler».

https://streamable.com/9vctuj

«Κρατάω επαφές με τους ανθρώπους όχι όμως όπως πριν. Με τον Δημήτρη Σκουλό είμαστε πάνω από 10 χρόνια φίλοι, τον Άγγελο τον έχω δει και με την Ζενεβιέβ μιλάμε με μηνύματα. Υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας”.

Τι είπε για τη Βίκυ Καγιά και τον ντόρο που είχε προκληθεί στο παρελθόν;

https://streamable.com/hd61k2

https://streamable.com/ooyoal