Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σύγκριση Μενεγάκη – Κορομηλά και οι αιχμές αντιεπαγγελματικότητας στο GNTM
Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σύγκριση Μενεγάκη – Κορομηλά και οι αιχμές αντιεπαγγελματικότητας στο GNTM

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σύγκριση Μενεγάκη – Κορομηλά και οι αιχμές αντιεπαγγελματικότητας στο GNTM

Όσα είπε για την τηλεόραση, την κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στο Pop Up

Ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα των τελευταίων τριών σεζόν φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Ο λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που παραχώρησε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, το GNTM αλλά και τις παρεξηγήσεις που την έφεραν αντιμέτωπη με άλλες παρουσιάστριες.

«Μου αρέσει πάρα πολύ, μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα, με γεμίζει, είμαι χαρούμενη, κι όταν πηγαίνεις χαρούμενος στη δουλειά έχεις ήδη κερδίσει. Έχω ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μου μακάρι να μπορέσω να το διανύσω. Δεν είχα φανταστεί ότι θα έχω δική μου εκπομπή», είπε αναφερόμενη για την ευκαιρία που της δόθηκε φέτος.

Μιλώντας για το GNTM, την παραφιλολογία γύρω από τις κόντρες στις οποίες πρωταγωνίστησε και το αν μετάνιωσε που έφυγε από το ριάλιτι μόδας δήλωσε:

«Δεν μετάνιωσα, έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Όταν υπάρχουν έντονες προσωπικότητες και καλοί επαγγελματίες μπορούν να συνυπάρξουν, όταν τα μπερδεύεις γίνεται το πρόβλημα. Οι καλοί επαγγελματίες πάντα συνυπάρχουν. Εγώ έφυγα γιατί δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε δεν με κάνει να περνάω καλά το αφήνω».

Πώς σχολίασε τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει το Pop Up;

«Τα παρατηρώ τα νούμερα. Τα μονοψήφια. Καμιά φορά είναι και διψήφια. Δεν με στενοχωρούν, είναι μια εκπομπή καινούρια και φρέσκια. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο».

https://streamable.com/fdezjx

Πρόσφατα, είχε δημιουργηθεί θόρυβος στα μίντια μετά από κάποια σχόλια που ακούστηκαν στη στήλη του Fashion Police της εκπομπής της σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου. Πώς σχολίασε όσα ακούστηκαν;

«Δεν έκανα αρνητικό σχόλιο. Ξέρω πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι και ποιες είναι οι προθέσεις μου, οι άνθρωποι δεν είναι χαζοί καταλαβαίνουν».

Στην τηλεόραση δηλώνει πως θέλει να μείνει. Απολαμβάνει αυτό που κάνει αλλά τονίζει πως στο τέλος ο κόσμος είναι αυτός που θα αποφασίσει την τύχη της. Όσον αφορά το κεφάλαιο μόντελιγνκ δεν το έχει κλείσει ακόμα στη ζωή της. Οι εποχές ευνοούν τα μοντέλα να συνεχίζουν την καριέρα τους παρά την όποια ηλικία κι έτσι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στις πασαρέλες.

Τι είπε για τη στενή φιλία της με την Έλενα Χριστοπούλου;

https://streamable.com/sdswve

Στην ερώτηση ποιες παρουσιάστριες θαυμάζει απάντησε την Ελένη Μενεγάκη και τη Ρούλα Κορομηλά.

«Έχω μεγαλώσει με τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη. Είναι δύο σπουδαίες γυναίκες και μ΄αρέσουν πάρα πολύ».

Ποιας το στιλ, όμως, στην τηλεπαρουσίαση, προτιμά; Θα δανειζόταν στοιχεία από κάποια από τις δύο;

«Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το στιλ της Ρούλας Κορομηλά. Είναι ένα μυστήριο για εμένα. Η επιτυχία της ήταν στην αλήθεια της, αυτό θέλω να καταλάβω “ποια ήταν η Ρούλα”, είναι όντως αυτή που βλέπαμε;» είπε και συνέχισε:

«Η Ελένη είναι άμεση, γλυκιά, με ιδιαίτερο sexyness, έξυπνη».

«Δεν θα έπαιρνα στοιχεία από εκείνες. Το θεωρώ άτοπο. Είναι άνθρωποι που πέρασαν από άλλη εποχή, εμείς ζούμε κάτι τελείως διαφορετικό και δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι από κανέναν».

https://streamable.com/xsuxh6