Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Οι αληθινές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ με έναν χωρισμό»
Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Οι αληθινές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ με έναν χωρισμό»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Οι αληθινές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ με έναν χωρισμό»

«Δεν ξέρω να φλερτάρω. Αν δεις και τα κάνω όλα λάθος, τότε μου αρέσεις»

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στον Ισίδωρο Φίκαρη και στην εκπομπή «Πρωινό» για τον έρωτα, την «εγκυμοσύνη» της, ενώ δίνει μια τελείως διαφορετική οπτική στο θέμα Ξιαρχό.

«Είμαι πιο ήρεμη φέτος. Πέρσι δεν είχα ιδέα τι έκανα. Μου άρεσε όμως το ζωντανό. Πέρσι υπήρχε ένα τεράστιο ρίσκο. Ήμουν χαλαρή και μάθαινα. Φέτος αρχίσαμε αργά. Δεν έχω αγχωθεί ακόμα», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια του Style me Up.

Ακόμα αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται για τα κιλά και την εξωτερική εμφάνισή της: «Τα περισσότερα αρνητικά σχόλια είναι για το θέμα της εμφάνισης και των κιλών μου. Δεν νομίζω ότι αφορά και κανέναν. Ο σχολιασμός έχει ξεκινήσει από το ότι ήμουν έγκυος… Δεν νευρίασα. Βίωσα άγχος και πίεση».

Τι είπε για το θέμα του Τάσου Ξιαρχό;

«Δεν είναι ωραίο αυτό που έχει γίνει με το κορίτσι, αλλά ούτε είναι ωραίο να σταυρώνεις τον άνθρωπο που έκανε το λάθος. Τον άνθρωπο που κάνει το λάθος οφείλεις να τον συμβουλεύσεις και να τον βοηθήσεις. Το να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο δεν μας κάνει καλό. Το θέμα είναι να δώσουμε αγάπη».

Ακόμα, η παρουσιάστρια και μοντέλο ρωτήθηκε για το αν είναι ερωτευμένη με εκείνη να υπεκφεύγει, ενώ σχολίασε: «Οι αληθινές αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ με έναν χωρισμό. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο αληθινά, τον αγαπάς για όλη σου τη ζωή, τον σέβεσαι και τον στηρίζεις» και συνέχισε: «Δεν ξέρω να φλερτάρω. Αν δεις και τα κάνω όλα λάθος, τότε μου αρέσεις».