Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι ερωτήσεις που την έκαναν να νιώσει άβολα
Νέα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι ερωτήσεις που την έκαναν να νιώσει άβολα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι ερωτήσεις που την έκαναν να νιώσει άβολα

Το GNTM ολοκληρώθηκε χθες πανηγυρικά, αφού σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 38%, αναδεικνύοντας νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν, που επικράτησε στη συνολική ψηφοφορία κριτικής επιτροπής και κοινού της Εβελίνα Σκίτσκο και της Μαριάννας Παινέση, που ήταν οι άλλες δυο φιναλίστ.

Λίγο μετά το τέλος, οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι μόδας του STAR, μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες. Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το όνομα της οποίας ήταν και η κορυφαία αναζήτηση των χρηστών της Google για το 2018, κάτι που της φάνηκε αρκετά περίεργο.

Αφού μίλησε για την εμπειρία της στην τηλεόραση, χαρακτηρίζοντας το GNTM ένα πολύ ωραίο ταξίδι, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα ήθελε να γίνει παρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή η ίδια απάντησε με μια… ερώτηση: «Θεωρείς ότι είναι ΟΚ για μια κοπέλα που δεν έχει καμία εμπειρία και μπήκε σε ένα show και κρίνει το επάγγελμα της με το οποίο ζει αυτή τη στιγμή, ξαφνικά να γίνει παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή; Εσύ τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι θα παρουσιάσω μια εκπομπή;»

Ο δημοσιογράφος απάντησε πως μπορεί να μην το έβλεπε πολύ θετικά, αλλά πιστεύει πως έχει τα φόντα, με την ίδια να κάνει χιούμορ λέγοντας: «Σου παίρνω συνέντευξη αυτή τη στιγμή».

Όσον αφορά για το αν είναι εγωίστρια το μοντέλο απάντησε πάλι με ερώτηση. «Τι; Κανένας δε μου το έχει πει αυτό ξανά. Αν έχεις δοκιμάσει πράγματα στη ζωή σου και αν τα μοιράζεσαι με κάποιον που έχει κάνει τα ίδια με σένα, είσαι εγωιστής;» τόνισε, ενώ ο Ηλίας Σκουλός που ήταν δίπλα της προέτρεψε τον δημοσιογράφο να ανακαλέσει!