Ηλίας Βαλάσης: Η συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Η ψυχή του είναι ενός αγγέλου»
Νέα

Ηλίας Βαλάσης: Η συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Η ψυχή του είναι ενός αγγέλου»

Ηλίας Βαλάσης: Η συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Η ψυχή του είναι ενός αγγέλου»

Χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στο Survivor ως κοινωνικό πείραμα

Ο Ηλίας Βαλάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για την εμπειρία του στο πρώτο Survivor, το πώς έχασε την δουλειά του αλλά και τη σχέση που τον συνδέει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τον Ηλία τον γνωρίσαμε στο πρώτο ριάλιτι επιβίωσης το 2003 και παρόλο που έφυγε σχεδόν δύο μήνες μετά την έναρξη του παιχνιδιού, οι περισσότεροι τον έχουν συνυφασμένο με τον νικητή.

Μετά τον ξαναείδαμε όταν παρουσίασε την «Φάρμα» και πλέον ασχολείται με την υποκριτική.

«Στο πρώτο Survivor ήμασταν στην Μαλαισία. Ήμουν στους βατραχανθρώπους πολλά χρόνια τότε. Το ριάλιτι επιβίωσης τότε ήταν πολύ διαφορετικό. Υπήρχε η απόλυτη πείνα ενώ τώρα τρώνε συνέχεια. Εκεί δεν τρώγαμε τίποτα. Εκεί ήταν ο απόλυτος υποσιτισμός και έγινε κακό στο σώμα μας και έχασα 32 κιλά σε 50 μέρες. Δεν υπάρχει καμία έννοια της γεύσης, παρανοείς. Όταν τελείωσε το Survivor έχασα τη δουλειά μου επειδή πήγα σε ριάλιτι. Τότε γινόταν χαμός και οι εφημερίδες είχαν συνέχεια πρωτοσέλιδα, δεν υπήρχαν social. Παρουσίασα την φάρμα μετά και αναζωπυρώθηκε και όλο αυτό κορυφώθηκε τόσο που στην συνείδηση των ανθρώπων δεν έφευγε. Ακόμα και τώρα, για τις 50 εκείνες μέρες με συνδυάζουν με αυτό ενώ είμαι 12 χρόνια στο θέατρο.

Η διαφορά του τότε με τώρα ήταν κοινωνικό πείραμα. Ήταν διαφορετικοί άνθρωποι, από διαφορετικούς κόσμους και τους έβαλαν να επιβιώσουν όλοι μαζί. Ήταν μία ατομική βόμβα. Πλέον οι χαρακτήρες έχουν τους ίδιους χαρακτήρες, είναι όλοι instagrammers και δεν είναι παιδιά από χωριό. Οι διαφορετικότητες είναι που φέρνουν τις εντάσεις και την πραγματικότητα».

«Ο Γρηγόρης έχει μία φοβερή ψυχή, μου στάθηκε όσο δεν μου στάθηκε κανένας. Βρήκα την ευκαιρία να το πω στην εκπομπή του και δεν ήθελε να το πω. Είναι ένα παλικάρι που αξίζει. Στον κόσμο της τηλεόρασης αλλάζουν τα πράγματα στην ψυχή σου και αυτός είχε την δύναμη να κρατήσει τα στεγανά. Μπορεί να μην έχουμε επικοινωνία αλλά ξέρει ακριβώς τι μου συμβαίνει. Αυτός είναι ο Γρηγόρης! Η ψυχή του είναι ενός αγγέλου και εύχομαι να τα πούμε ξανά!».