Ιωάννα Μπουρλόκα: Ερωτεύτηκε μετά το MasterChef
Νέα

Ιωάννα Μπουρλόκα: Ερωτεύτηκε μετά το MasterChef

Ιωάννα Μπουρλόκα: Ερωτεύτηκε μετά το MasterChef

Το αγαπημένο παιδί του Πάνου Ιωαννίδη ήταν η Ιωάννα Μπουρλόκα στο φετινό MasterChef, η οποία με την έξοδο της από το παιχνίδι δέχτηκε πολύ αγάπη.

«Στο MasterChef πέτυχα τους στόχους μου και με το παραπάνω κι ας μην έφτασα στον τελικό. Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο μετά το παιχνίδι δεν συγκρίνεται με τίποτα», δήλωσε στη «Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πάνο Ιωαννίδη:

«Έχω αρκετές προτάσεις για δουλειά με πρώτη και καλύτερη αυτή του Πάνου Ιωαννίδη. Είμαστε σε επικοινωνία και περιμένω να κλείσω εκεί».

Η Ιωάννα μεγάλωσε στη Σπάρτη: «Δεν πέρασα σε κάποια σχολή, ήθελα να κάνω κάτι επαγγελματικά για εμένα, να πάω σε κάποια σχολή και αποφάσισα ότι αυτή θα είναι η μαγειρική. Στην αρχή, όταν ήρθα στην Αθήνα δυσκολεύτηκα πολύ, υπήρξαν στιγμές που δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη»

Η Ιωάννα μπήκε στο MasterChef ως ελεύθερη, ωστόσο τώρα δηλώνει ερωτευμένη: «Είμαι ναι, αλλά μέχρι εκεί, μην μου κάνεις άλλη ερώτηση».

Μαζί της στη συνέντευξη πήρε και την φίλη της Ασημίνα: «Αγαπώ τα κοτσιδάκια της Ιωάννας και ότι είναι πολύ αληθινή και βοηθάει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι κάποιες φορές μιλάει απότομα».