Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά στις φήμες για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τι αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Σε δύο αποκαλύψεις προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, τόσο για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It, του ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ της ίδιας και του Κωνσταντίνου Αργυρού και τόνισε ότι δεν είναι μόνη της στη ζωή.

«Δεν υπάρχει κάτι, όπως κοιτούσα όλους όσοι βρίσκονταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε:

«Οπτικά για πολλούς μπορεί να ταιριάζουν δύο άνθρωποι φυσιογνωμικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν κάτι. Δεν είμαι μόνη και δεν ξέρω αν είναι μόνος και ο Κωνσταντίνος, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο».

«Τα προσωπικά μου δεν τα μοιράζομαι και δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο. Μεταξύ μας για πλάκα και από καλή διάθεση τα συζητάμε. Όταν είναι να μάθετε κάτι θα το μάθετε. Δεν ανταλλάξαμε αριθμούς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Έχω ακολουθήσει και έχω ακολουθηθεί με πολλούς ανθρώπους τον τελευταίο καιρό και είναι φυσιολογικό», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Βλέπω ότι είναι μια διαδικασία που παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά δεν κρίνονται οι σχέσεις από τα social media».

Όσον αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον τόνισε: «Είμαι στον ΣΚΑΪ και θα συνεχίσω να είμαι, δεδομένο ότι τρέχει το συμβόλαιό μου και δεν έχει συμβεί κάτι για να το ανατρέψει».