Ιωάννα Μαλέσκου: “Δεν θα μπορούσα να κρεμάσω ανθρώπους που έχουν επενδύσει στο πρόσωπό μου”
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: “Δεν θα μπορούσα να κρεμάσω ανθρώπους που έχουν επενδύσει στο πρόσωπό μου”

Ιωάννα Μαλέσκου: “Δεν θα μπορούσα να κρεμάσω ανθρώπους που έχουν επενδύσει στο πρόσωπό μου”

Η δασκάλα που έγινε σταρ της κρητικής τηλεόρασης και η πρόταση για το My Style Rocks που απέρριψε

Η Ιωάννα Μαλέσκου, ένα πρόσωπο της κρητικής τηλεόρασης που ο Νίκος Μουτσινάς αγαπά ιδιαίτερα να σχολιάζει στην εκπομπή του και σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο “Έλα, Χαμογέλα” μαζί με τον χαριτωμένο σκύλο της.

Η παρουσιάστρια του “Καλό Μεσημέρι” στο Κρήτη TV αρχικά μίλησε για την “παγωμάρα” -όπως είπε- στο Ρέθυμνο μετά την ακύρωση του φημισμένου ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού λόγω κορονοϊού, το οποίο θα παρουσίαζε.

Κατόπιν εξήγησε πώς βρέθηκε στην τηλεόραση.

“Σίγουρα λόγω του κορονοϊού δεν ενδείκνυται η περίοδος για μετακινήσεις. Από το καλοκαίρι βλέπουμε” ήταν η διπλωματική της απάντηση για το αν θα μετακομίσει επαγγελματικά στην Αθήνα.

“Όλα τα λαμβάνω υπόψη μου ως επαγγελματίας. Καμία πόρτα δεν κλείνεται”, είπε ενώ επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε πρόταση για το My Style Rocks.

“Είχε γίνει μια όμορφη επικοινωνία και πρόταση αλλά ούτως ή άλλως δεν θα γινόταν να τελεσφορήσει εκ των πραγμάτων γιατί είχε ήδη ξεκινήσει η δική μου τηλεοπτική σεζόν και για κανένα λόγο όσο όμορφη και τιμητική κι αν ήταν η πρόταση-πρόσκληση δεν θα μπορούσα να κρεμάσω ανθρώπους που έχουν επενδύσει στο πρόσωπό μου. Το θεωρώ αντιεπαγγελματικό και αντιδεοντολογικό. Ασφαλώς εκτιμώ όλες τις προτάσεις και από άλλα Μέσα”, είπε.

Κατόπιν εξήγησε πώς από δασκάλα που βρέθηκε στην Κρήτη για να δουλέψει, πέρασε στα κρητικά καλλιστεία και ξεκίνησε πειραματικά στην τηλεόραση, όπου πλέον είναι η μόνιμη δουλειά της, την οποία κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Ακούστε τι είπε:

https://streamable.com/c7g1k