Ιωάννα Μαλέσκου για τις αποχωρήσεις από το Love It: «Δεν θα τις έλεγα ηχηρές»
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου για τις αποχωρήσεις από το Love It: «Δεν θα τις έλεγα ηχηρές»

Ιωάννα Μαλέσκου για τις αποχωρήσεις από το Love It: «Δεν θα τις έλεγα ηχηρές»

Τι είπε για το μέλλον της εκπομπής της;

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και στην Πένυ Καβέτσου μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου για τις αποχωρήσεις των συνεργατών της από το Love It. Συγκεκριμένα, πριν να κλείσει η τηλεοπτική σεζόν, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Δήμητρα Παλούδη, αλλά και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αποχώρησαν από το Love It.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απέφυγε να πάρει επίσημα θέση -κάνοντας μια αινιγματική δήλωση- για τις αποχωρήσεις από τον «αέρα» της εκπομπής, ωστόσο, σε ερώτηση που της έγινε από τη δημοσιογράφο αποκάλυψε πως «οι αποχωρήσεις που έγιναν δεν είναι και τόσο ηχηρές».

«Το τέλος της σεζόν ο καθένας σκέφτεται το μέλλον του αλλά δεν θα τις έλεγα ηχηρές αποχωρήσεις. Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει τι θα κάνει. Δεν είδα την ανάρτηση του Βασίλη Γρηγορόπουλου αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τους συνεργάτες μου ή τους άλλοτε συνεργάτες μου, το αποφασίζουν οι ίδιοι ως επαγγελματίες με τον σταθμό. Όσα είπα είναι πολύ γενικά και πολύ συγκεκριμένα ταυτόχρονα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μελέσκου.

Και συνέχισε: «Ο καθένας μπορεί να πιστεύει όσα θέλει. Από εκεί και πέρα το πώς ερμηνεύει ότι λέμε, είναι κάτι που ελεύθερα μπορεί να πράξει γιατί δεν ξέρει πώς γίνονται κάποια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα αναφερόμουν σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι ή έχω συνεργαστεί. Εύχομαι ό,τι καλύτερο».

https://streamable.com/pfv0p9