Ιωάννα Μαλέσκου: «Οι περισσότεροι έμαθαν για μένα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά»
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: «Οι περισσότεροι έμαθαν για μένα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Οι περισσότεροι έμαθαν για μένα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη διαδρομή της μέχρι σήμερα αλλά και πόσο τη νοιάζει η γνώμη των άλλων

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στο Dot για την έλευσή της στην Αθήνα και τη νέα της καριέρα.

«Εγώ ακόμα μπερδεύομαι και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου γύρω από το στούντιο γι’ αυτό και μένω κοντά» είπε για το γεγονός ότι δεν γνωρίζει την Αθήνα.

«Η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, σπούδασα Θεσσαλονίκη αλλά πήγα ως αναπληρώτρια στην Κρήτη. Διορίστηκα σε ένα χωριό που δεν υπήρχε στον χάρτη. Πήγα με μακρύ πλατινέ μαλλί», είπε.

«Ο τρόπος που οι περισσότεροι έμαθαν για μένα -ας μη γελιόμαστε- ήταν από την εκπομπή του Νίκου και τα βιντεάκια του που ήταν από την αγαπημένη μου ενότητα στην κουζίνα όπου ήμουν πολύ πιο χαλαρή όπου ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Αισθανόμουν ότι ήμουν στο σπίτι μου. Όλη μου η ζωή είναι η μουσική από το πρωί που θα πάω στη δουλειά μέχρι τις δουλειές του σπιτιού» είπε.

«Δεν είχα αυτοσκοπό να βγω στην τηλεόραση. Αλλά η ζωή στα φέρνει έτσι. Ξεκίνησα από μια πρόταση που μου έγινε να παρουσιάσω τα καλλιστεία» είπε και διηγήθηκε πώς την εντόπισαν στον δρόμο στο Ηράκλειο και της έκαναν την πρόταση.

«Κατέβασα τις φωτογραφίες από το Ιnstagram γιατί ήθελε ένα restart. Μπήκα σε μια διαδικασία να ξεκαθαρίσω τα πράγματα μέσα μου. Δεν είμαι κάποια άλλη όμως δεν με έχει δει ο κόσμος να κάθομαι π.χ. με έναν τρόπο και να μην παρεξηγηθώ. Με νοιάζει πολύ η γνώμη των άλλων» είπε.

https://streamable.com/4fj49n

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη μαμά της: «Από την αγωνία της να πάνε όλα καλά τα διογκώνει όλα. Με αγχώνει, με μπερδεύει, με αποσυντονίζει. Μεγάλωσα με πάρα πολλά “μη”, έκανα πολλές επαναστάσεις» είπε.

«Δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να ξέρει τα πάντα για μένα γιατί εγώ δεν το έχω επιτρέψει. Μόνο αυτό το πλάσμα (σ.σ. η σκυλίτσα της η Μπαλού)».

Η Ιωάννα είναι λίγο απογοητευμένη από τον τρόπο που δίνει πράγματα και εκτιμά ότι θα έχει επιστροφή όπως είπε.

«Δεν θέλω να θυμίζω κάποια άλλη, θέλω να μάθουν την Ιωάννα» είπε για τη σύγκριση που κάνουν ανάμεσα σε εκείνην και την Ελένη Μενεγάκη.

https://streamable.com/d8zf7c

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντώντας στις αδιάκριτες ερωτήσεις των παρουσιαστών όπου αποκάλυψε ότι δεν έκανε σκονάκια αλλά και ότι θα ξαναγυρνούσε στην Κρήτη αν της γινόταν μια πολύ καλή πρόταση.

Το ελάττωμά της είναι ότι πέφτει με τα μούτρα και γίνεται απότομη από το άγχος της.

«Θα επιθυμούσα να κάνω μια καριέρα σαν της Ελένης Μενεγάκη» ομολόγησε αποκαλώντας την Ελένη «παράδειγμα για όλους».

https://streamable.com/msea80