Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο,τιδήποτε συμβαίνει στην εκπομπή είναι απόφαση του σταθμού»
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο,τιδήποτε συμβαίνει στην εκπομπή είναι απόφαση του σταθμού»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο,τιδήποτε συμβαίνει στην εκπομπή είναι απόφαση του σταθμού»

«Χαίρομαι που επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη. Υπάρχει χώρος για όλους»

Mε την αγοραστική αξία της Ιωάννας Μαλέσκου σε…  καμήλες ξεκίνησε ο Γρηγόρης  Αρναούτογλου τα κομπλιμέντα στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ λόγω του χορού της κοιλιάς που χόρεψε πρόσφατα.

«Έχω εισπράξει αγάπη αν και δεν χορταίνεται. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το κομμάτι των γυναικών. Μέχρι τώρα με έχουν αγαπήσει. Δεν είχα ποτέ την πρόθεση να δημιουργήσω ενδιαφέρον προβάλλοντας μόνο την εικόνα μου. Νιώθω ότι απευθύνομαι σε όλες τις γυναίκες γιατί κι εγώ κορίτσι της διπλανής πόρτας αισθάνομαι. Δεν νομίζω ότι έχω κάτι διαφορετικό»

«Έχω σκληρύνει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες Δεν έχω αφήσει τις δυσκολίες να με καταπιούν» είπε..

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε το πρώτο χωριό που πήγε στην Κρήτη να δουλέψει ως δασκάλα και δήλωσε ότι ήταν πολύ λάθος ντυμένη, κάτι που το πλήρωσε.

Όπως είπε, η προσγείωση ήταν ανώμαλη.

«Ήταν μια ώριμη απόφαση να ασχοληθώ με την τηλεόραση. Αν δεν δώσεις το 100% της ενέργειάς σου σε ό,τι κάνεις θα αποτύχεις» είπε.

Δήλωσε ότι αγαπά το καθημερινό, ζωντανό πρόγραμμα και θα απέρριπτε ένα σόου.

«Έχω πολλά ακόμα στοιχεία που θέλω να δώσω στο Love it. Θα μεγάλωνα τη διάρκεια της εκπομπής για να χωράει περισσότερα πράγματα. Θέλω γρήγορες εναλλαγές χωρίς να δημιουργήσω άγχος. Μιλάω γρήγορα για να προλάβω όλα αυτά που θέλω να πω».

Ο παρουσιαστής της έβαλε δοκιμασία να πει αυτό που θέλει να πει με λιγότερα λόγια.

Δήλωσε ότι ανανέωσε με τον ΣΚΑΪ  -και όχι με το Love it αρχικά- το συμβόλαιό της.

«Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Θα μου άρεσε να κάνω  ένα σόου πολύ εντυπωσιακό ή ένα τηλεπαιχνίδι όπως αυτό  που είμαι στην καθημερινότητά μου».

«Τους τελευταίους μήνες έχω απασφαλίσει» είπε.

«Χαίρομαι που επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση. Δεν πειράζει να πάει απέναντί μου. Δεν με τρομάζει όποιος και να είναι απέναντί μου στην ίδια ζώνη. Υπάρχει χώρος για όλους».

«Λέμε ότι δεν έχουμε νέα πρόσωπα στην τηλεόραση αλλά όταν έρχονται τους μαστιγώνουμε συναισθηματικά. Τα λάθη χρεώνονται με μεγάλη άνεση στους ανθρώπους» είπε.

«Ζήτησα να μεγαλώσει η εκπομπή μου. Βεβαίως και θα έκανα το 10-1. Ο,τιδήποτε συμβαίνει στην εκπομπή είναι απόφαση του σταθμού κανενός άλλου προσώπου. Λόγο για το τι λέγεται στην εκπομπή δεν έχω. Μέχρι τώρα ακολουθούσα τη σκαλέτα και τι μου δίνεται προσθέτοντας τα στοιχεία τα δικά μου. Εύχομαι και το κομμάτι του να εμπλέκομαι στα θέματα να προστεθεί στην εκπομπή».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφάνισε μια φωτογραφία του Χεζόνια και όπως είπε εκείνη, οι οπαδοί του Παναθηναϊκου θεωρούν ότι είναι η «μόνη λύση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Σούπερ Μάριο».

https://streamable.com/qv2bhb