Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ήθελα πολύ να παντρευτώ»
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ήθελα πολύ να παντρευτώ»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ήθελα πολύ να παντρευτώ»

Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης;

Καλεσμένη στον γάμο της συνεργάτιδάς της Μάρτζυ Λαζάρου με τον αγαπημένο της Τάσο Παπαπέτρου βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία βλέποντας το ζευγάρι ευτυχισμένο δεν έκρυψε την επιθυμία της να βρεθεί και η ίδια σε ανάλογη θέση στο άμεσο μέλλον.

Η παρουσιάστρια, στο περιθώριο της εκδήλωσης, μετά την τελετή, μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε έτοιμη για το επόμενο βήμα, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Είναι πολύ δύσκολο το ταίρι σου, τον άνθρωπο σου που τον κοιτάζεις στα μάτια τα πρωί και ξέρεις ότι θέλεις να είσαι μαζί του όλη μέρα. Είμαι σε μια ήρεμη φάση της ζωής μου και η αλήθεια είναι ότι βλέποντας και τα παιδιά τώρα θα ήθελα πολύ να έρθει και η δική μου στιγμή», τόνισε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε:

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, είναι μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν και κάθε μέρα για μένα είναι στοίχημα. Τα νούμερα τα κοιτάζουμε όλοι, αλλά αυτά είναι δείγματα όχι για να μας χαρακτηρίσουν και να μας προσδιορίσουν το περιεχόμενο και την ποιότητα και έτσι θέλω να συνεχίσω να λειτουργώ για όσο θα βρίσκομαι στην τηλεόραση και κάνω αυτό που αγαπώ».