Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική στιγμή που δείχνει στη Σίσσυ Χρηστίδου τα καμμένα ρούχα της από το βιτριόλι
Νέα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική στιγμή που δείχνει στη Σίσσυ Χρηστίδου τα καμμένα ρούχα της από το βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική στιγμή που δείχνει στη Σίσσυ Χρηστίδου τα καμμένα ρούχα της από το βιτριόλι

Όσα είπε για τη ζωή της ενώ έδειξε τη συλλογή με τις μάσκες που φορά για να επουλωθούν τα τραύματά της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου και διηγήθηκε στιγμές από τη ζωή της αλλά και πώς αυτή άλλαξε μετά την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

«Ήμουν ένα παιδί χωρίς εντάσεις. Προσαρμόστηκα γρήγορα στην Αθήνα και

Είμαστε δίδυμοι με τον αδελφό μου. Δεν κάνουμε πολλή παρέα, έχουμε διαφορετικά γούστα. Πιο προστατευτική είμαι εγώ με εκείνον.

Οι φίλες μου με αγαπούν και τις αγαπώ κι εγώ» είπε μεταξύ άλλων για τον πυρήνα ανθρώπων που έχει γύρω της.

Μαρία Καλοφώνου: «Ξεκίνησα να της λέω τις αλήθειες μία μία»

Στην εκπομπή μίλησε η γιατρός της Ιωάννας, Μαρία Καλοφώνου, στην οποία η Ιωάννα δήλωσε ότι χρωστάει πολλά και ότι τη θεωρεί «μητέρα» της.

«Δεν ήμουν πάντα ευχάριστη για την Ιωάννα. Της είπα τα πράγματα από την αρχή όπως ήταν. Είναι δύσκολο να λες σκληρά λόγια σε έναν νέο, όμορφο άνθρωπο αλλά άντεξε» είπε.

«Ξεκίνησα να της λέω τις αλήθειες μία μία χωρίς να την απογοητεύσω αλλά και χωρίς να της κρύψω πράγματα. Η πιο σημαντική στιγμή μας ήταν όταν η Ιωάννα κοιμόταν. Υπήρξε πολύ μεγάλη αγωνία στο πρώτο χειρουργείο γιατί δεν ξέραμε πόσο βαθιά είχε πάει το έγκαυμα. Άλλη μία σημαντική στιγμή ήταν όταν λίγο πριν φύγει, η Ιωάννα είδε το πρόσωπό της. Το είδαμε μαζί. Επίσης όταν ανακοινώθηκε στην Ιωάννα ότι συνελήφθη η δράστης. Ήταν ένας άνθρωπος μέσα στο σκοτάδι πριν, ένας άνθρωπος χαμένος γιατί έψαχνε να καταλάβει τι συμβαίνει. Εκεί έγινε ένα κλικ.

Έχουμε μεγάλο δρόμο. Έχουμε κάνει 9 χειρουργεία μέχρι τώρα. Δεν υπάρχει η τέλεια μέθοδος. Δυστυχώς υπάρχουν τόσες πολλές μέθοδοι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέλειο για να αντικαταστήσει το καμένο δέρμα. Το ιδανικό θα ήταν να αλλάξουμε το δέρμα με ένα λειτουργικό» είπε και εξήγησε τη διαδικασία «τεντώματος» δέρματος για να καλύψει τις ουλές και να δείχνει πιο φυσιολογικό» είπε η γιατρός της.

«Σηκώθηκα ένα πρωί, μάλλον ήμουν σε πολύ καλή διάθεση και τράβηξα μια φωτογραφία το πρόσωπό μου στο φως της μέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα γράφοντάς της πόσο όμορφη ένιωθα και πόσο πολύ την ευχαριστώ. Συγκινήθηκε και μου λέει “θα βελτιωθεί περισσότερο και στο τέλος θα καταλάβεις ότι είναι το λιγότερο σημαντικό και θα νιώσεις ακόμα πιο όμορφη”» είπε η Ιωάννα.

Η Ιωάννα μίλησε και για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο.

«Πολλές φορές με πλησιάζουν με αγάπη και σεβασμό. Κάθε φορά με εκπλήσσει αυτό το πράγμα γιατί γίνεται και από γυναίκες στην ηλικία μου και από μεγαλύτερες κυρίες και από άνδρες».

«Τον τελευταίο χρόνο την περιποίησή μου την είχε αναλάβει η μητέρα μου, δεν μπορούσα καν να κοιτάξω το δέρμα μου. Τώρα περιποιούμαι μόνη μου τον εαυτό μου».

Οι μάσκες, οι ουλές και η εικόνα των καμμένων ρούχων που σοκάρει

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποδέχτηκε τη Σίσσυ Χρηστίδου στο σπίτι της και έδειξε τις διαφορετικές μάσκες που έχει για να βοηθήσει τις ουλές της να επουλωθούν.

Έδειξε τις ουλές στο δέρμα των χεριών της και τα μεταμοσχευμένα κομμάτια όπως και το γεγονός ότι δεν μπορούν πλέον να της πάρουν αίμα από τα χέρια.

Έδειξε και το σημείο στον καρπό της από το ρολόι που φορούσε την ημέρα της επίθεσης και άφησε ανεξίτηλο σημάδι.

Όπως είπε τη μάσκα τη βγάζει για να φάει και να κάνει μπάνιο.

«Οι συνήθειές μου έχουν αλλάξει, έχουν προσαρμοστεί στα τραύματά μου. Και η διατροφή μου καθώς στην κατάστασή μου πρέπει να τρώω πρωτεΐνες.

Επιβάλλεται να βγαίνω έξω για την ψυχολογία μου» εξήγησε.

Η Ιωάννα έδειξε τη μάσκα που φορούσε στο δικαστήριο αλλά η συγκλονιστικότερη στιγμή ήταν όταν έδειξε στη Σίσσυ Χρηστίδου τα καμμένα από βιτριόλι ρούχα της που μύριζαν έντονα και διαλύονταν στο άγγιγμα.