Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα τη δούμε τελικά στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη;
Νέα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα τη δούμε τελικά στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη;

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα τη δούμε τελικά στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη;

Η διαφωνία που προέκυψε με την εκπομπή

Ιδιαίτερος λόγος είχε γίνει όταν πρωτοκυκλοφόρησε η είδηση ότι η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει στην τηλεόραση για τους συνεργάτες της στη νέα της εκπομπή, μεταξύ αυτών και η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η γυναίκα πρότυπο για τον τρόπο που αντιμετώπισε την άδικη επίθεση εναντίον της με βιτριόλι και τα συνεπακόλουθα προβλήματα που δημιούργησε στην υγεία της είχε ακουστεί ότι θα είναι από τους βασικούς συνεργάτες της εκπομπής που αναμένεται να είναι ιατρικού περιεχομένου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, η Ιωάννα είχε κάνει και τα σχετικά δοκιμαστικά, ήταν επιτυχή και συζητούσε σοβαρά τη συμμετοχή της σε αυτήν.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα στο Breakfast @Star η Ιωάννα τελικά φαίνεται ότι δεν θα συμμετέχει στο εν λόγω project.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, φέρεται να μην είναι ικανοποιημένη από τον χρόνο που θα έχει στην εκπομπή.

Όπως θα ακούσετε, η συμφωνία της ήταν να έχει καθημερινή παρουσία με δική της στήλη.

Μετά από μία αλλαγή στο σχεδιασμό του project όμως, η παρουσία  της θα περιοριζόταν μόνο σε μία φορά στις 15 ημέρες, κάτι που δεν την ικανοποιούσε  ως συνθήκη.

Με ή χωρίς την Ιωάννα πάντως, το Znews έμαθε ότι τα γυρίσματα του «Ζήσε αλλιώς» -όπως ακούγεται ότι θα είναι το όνομα της εκπομπής- ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα και φυσικά όλες οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή από το κανάλι, εν προκειμένω τον ΑΝΤ1.