Ιωάννα Τούνη για το Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»
Νέα

Ιωάννα Τούνη για το Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

Ιωάννα Τούνη για το Survivor: «Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς λόγους»

Τι αποκάλυψε στο «Έλα Χαμογέλα»

Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένη σήμερα η Ιωάννα Τούνη και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο Survivor, την προσωπική της ζωή και το κύμα συμπαράστασης μετά την εξομολόγηση για το ροζ video.

«Μαθαίνω από τα λάθη μου και έχω κάνει πολλά, αλλά εξελίσσομαι από αυτά, κρατάω το καλό και συνεχίζω δυνατά. Με ενδιαφέρει η κοινή γνώμη και κυρίως τα social media και το τι θα πει ο κόσμος που με ακολουθεί», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Και συνέχισε: «Ξυπνώ και ζω τη μέρα μου ανεπιτήδευτα. Πολλές φορές, ξυπνώ και βλέπω αντιδράσεις που δεν περίμενα να συμβούν. Αυτό με το μνημείο του Ολοκαυτώματος για παράδειγμα. Είναι ένα μνημείο που κάνουν μέχρι και παρκούρ εκεί. Φταίει η χώρα που γίνεται τόσο μεγάλο θέμα».

Μιλώντας για το Survivor ανέφερε: «Σε λίγο θα το πιστέψω κι εγώ ότι φεύγω για το Survivor. Δεν φεύγω για το Survivor. Όντως με είχαν πάρει τηλέφωνο, είχαμε μια επικοινωνία, αλλά δεν ήμασταν ποτέ κοντά στο να το κλείσουμε. Θεωρώ ότι με χρησιμοποιούν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους χωρίς να συναινέσω. Δεν ξέρω αν είναι από τον ΣΚΑΙ ή από τις εκπομπές, δηλαδή δεν γίνεται να βγάζουν ακόμα και τα ποσά».

Και πρόσθεσε: «Κάναμε μια τηλεφωνική επικοινωνία και τους είπα ότι έχω δυο επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, έχω υπαλλήλους, δεν γίνεται να τα αφήσω όλα και το κινητάκι μου. Δεν με πειράζουν ούτε οι αντίξοες συνθήκες ούτε η πείνα, με πειράζει ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω όλο το επαγγελματικό μου κομμάτι, που για εμένα είναι huge».

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή είπε: «Θα ξαναμιλήσω για τα προσωπικά μου όταν κάνω αρραβώνα. Έχω κουραστεί και έχω κουράσει. Το τελευταίο διάστημα λέω ότι ο γάμος είναι κοντινό σχέδιο, αλλά όλο απομακρύνεται. Πάντα οι σύντροφοί μου θέλουν να με παντρευτούν, αλλά κάτι πηγαίνει λάθος».

Για την εξομολόγηση και το video στο Youtube μετά το ροζ video που κυκλοφόρησε είπε: «Πήρα πάρα πολλά μηνύματα και ήταν συγκλονιστικό. Ένιωθα την ανάγκη να τοποθετηθώ γι’ αυτό. Είναι δύσκολο όλοι να έχουν κάτι να πουν για εσένα και εσύ να το αποσιωπάς. Είπα λοιπόν, να βγω να μιλήσω».

Τέλος, αναφερόμενη στο The Bachelor είπε: «Δεν θα κάτσω να το δω, είναι κάψιμο…»