Ειρήνη Κολιδά: Τι είπε για τον Όθωνα Μεταξά;
Νέα

Ειρήνη Κολιδά: Τι είπε για τον Όθωνα Μεταξά;

Ειρήνη Κολιδά: Τι είπε για τον Όθωνα Μεταξά;

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή «Όλα Λάθος» ήταν η Ειρήνη Κολιδά, η οποία άφησε να… πλανάται η σχέση που έχει με τον ηθοποιό Όθωνα Μεταξά.

«Εγώ δεν λέω τίποτα. Τα προσωπικά μου όταν νιώσω έτοιμη τα δηλώνω, αλλά επειδή έχω το παιδί δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι και να εκθέτω κόσμο», είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο με την αμηχανία να φαίνεται από το τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Η Ειρήνη πέρασε δύσκολα στο Survivor μετά το ατύχημα που είχε εκεί, ωστόσο αποφάσισε να μην κινηθεί νομικά: «Πιστεύω ότι τα γυρνάει όλα ο Θεός και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσημεριάτικα» δεν θα πήγαινε ξανά σε ριάλιτι επιβίωσης: «Δεν θα γίνει το Survivor All Star, αλλά δεν θα το έκανα ξανά και να γίνει. Δεν θα άφηνα ξανά το παιδί μου. Είχα προτάσεις αλλά πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα γίνονται μία φορά».

Η Ειρήνη θα ήθελε να παραμείνει στο Open και τη νέα σεζόν, ενώ έχει στα χέρια της ακόμα δύο προτάσεις: «Έχω άλλες δύο προτάσεις, αλλά είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και ανάμεσα στα 3 θα ήθελα να συνεχίσω εδώ».

Ο Ντάνος και τα μηνύματα

Η Ειρήνη Κολιδά δέχθηκε bullying μετά από μια συνέντευξη στην οποία δήλωσε ότι δεν θα έκανε κάτι με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Το αποτέλεσμα της συνέντευξης ήταν μέσα από κόψιμο και ράψιμο. Εγώ είχα πει ότι δεν θα έκανα κάτι με τον Ντάνο και σε άλλη ερώτηση για το τι θέλω από έναν άντρα απάντησα ότι θέλω έναν άνθρωπο να μου γεμίζει τον εγκέφαλο».