Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Ολική επαναφορά ως προς τι; Όλοι οι προηγούμενοι έχουν φύγει»
Νέα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Ολική επαναφορά ως προς τι; Όλοι οι προηγούμενοι έχουν φύγει»

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για GNTM: «Ολική επαναφορά ως προς τι; Όλοι οι προηγούμενοι έχουν φύγει»

Το σχόλιο για την ατάκα της Βίκυς Καγιά

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του GNTM αλλά όπως είπε στο «Mega Καλημέρα» δεν έχει καμία πικρία για την εξέλιξη αυτή.

«Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά πρότζεκτ».

Το GNTM επιστρέφει από νέα σεζόν σε ρυθμούς «ολικής εαναφοράς» όπως ανέφερε σε δήλωσή της η Βίκυ Καγιά.

«Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι – πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν – έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καραάβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοοούσαν τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσαν» σχολίασε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ακόμη, έκανε λόγο για το bullying που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

«Πολλές φορές έχω νιώσει υπερηφάνεια, κοιτώντας πίσω την πορεία τα βλέπω διαφορετικά. Από μικρή έχω βάλει τα όρια μου, όπως για παράδειγμα δεν ήθελα να κάνω γυμνή φωτογράφηση όσο ήμουν στο σχολείο. Στο σχολείο ένιωθα outsider επειδή ήμουν πιο ψηλή και πιο αδύνατη και το ύψος και τα κιλά ήταν λόγος για bullying».

Πώς αντιμετωπίζει τη ζήλια σε μία σχέση;

«Έχω δεχθεί ζήλια σε σχέση μου, νομίζω σε αρκετούς ανθρώπους έχει συμβεί, και δεν το μπορώ καθόλου. Μετατρέπει τη σχέση σε τοξική από το ξεκίνημα της οπότε και δεν μπορεί να συνεχίσει. Βεβαίως και ήταν αιτία χωρισμού αν και έπαιξε ρόλο η απόσταση στη δική μου περίπτωση» συμπλήρωσε, επίσης, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.